ARRELS SANT IGNASI

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Lleida (España)
8

Led challenges

0

Active challenges

197

Achieved donations

21.192€

Raised

Finished challenges

3.310€
Personas sin hogar Infancia

Connecta’t amb el cor!

Volem comprar 15 tauletes i 6 portàtils per deixar en préstec a infants en risc d’exclusió, així com a persones que estan soles.

In support of

300€
Inserción social

#Unallarperfercamí

Ajuda'ns a mantenir una llar que permet iniciar el camí per normalitzar la situació de vulnerabilitat que pateixen.

In support of

3.646€
Inserción social

4 persones, 1 pis. Ho fem?

4 persones sense llar, 1 pis. Pocs ingressos però moltes ganes de poder viure sense patir fred, por i soledat. Pagar el lloguer i els subministra...

In support of

4.225€
Inserción social

Necessitem una furgo

La nostra furgoneta es va espatllar després de molts anys de servei, hem viscut més d'un any sense. Hem trobat alt...

In support of

Sponsors