Collected

410€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

#qlamotxilladeixideserlacasa

#seguiremlluitantpqlamotxilladeixideserlacasademoltagent En Joan, no es diu Joan, però se’n podria dir:&nbs...

Collected

410€

Goal

8.750€

Donations

10

Left

Finished

5%

In support of

Category

Inserción social

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 25 Oct 2016

#seguiremlluitantpqlamotxilladeixideserlacasademoltagent

En Joan, no es diu Joan, però se’n podria dir: Joan, Alí, Sebas, Núria, Paco…  En Joan, doncs, viu carregant la seva motxilla. És casa seva i ho diu. I quan ens ho diu, ens rebel·la. Perquè no volem, no és adequat, no és just que en Joan no tingui un lloc on viure, on no passar fred, on menjar calent, on poder badar amb tranquil·litat, on compartir estones amb qui s’estimi.

A Arrels Sant Ignasi li oferim el què podem: des del centre obert, sobretot, una sala d’estar on el Joan berena, juga al rummikub i xerra amb els amics.  Quan és el seu aniversari, el celebrem.  I fem festa també per reis, la castanyada, carnestoltes... Al centre obert també s’hi pot dutxar, i pot tenir la seva roba neta. Si se li fa malbé, li’n podrem donar de nova. I a l’hivern, una manta. I, si vol, pot deixar la motxilla que carrega a la consigna. No ho fa. De moment segueix sent casa seva. Professionals, voluntaris, i tots els seus amics continuarem lluitant perquè, aviat, tingui un lloc adequat on pugui viure.

Si vols, pots col·laborar amb nosaltres perquè podem seguir acollint i acompanyant el Joan.

Moltes gràcies.   www.arrelssantignasi.cat 

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Donators (10)

Anonymous

20€

2,487 days ago

Gloria

30€

2,491 days ago

josé-emilio

100€

2,491 days ago

Teresina

40€

2,491 days ago

Josep Maria

100€

2,491 days ago

Anonymous

20€

2,506 days ago

Amor

20€

2,511 days ago

Natalia

10€

2,517 days ago

Miquel ??ngel

40€

2,517 days ago

Pilar

30€

2,520 days ago

See more donators

Comments (4)

Teresina

2,491 days ago

Amb la petita suma de molts es pot fer tot Molt Gran, som-hi !!!

Natalia

2,517 days ago

??nims!!!

Pilar

2,520 days ago

Anims!!!!

Sponsors