Recaudado

410€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

#qlamotxilladeixideserlacasa

#seguiremlluitantpqlamotxilladeixideserlacasademoltagent En Joan, no es diu Joan, però se’n podria dir:&nbs...

Recaudado

410€

Objetivo

8.750€

Donativos

10

Faltan

Finalizado

5%

A favor de

Categoría

Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 25 oct. 2016

#seguiremlluitantpqlamotxilladeixideserlacasademoltagent

En Joan, no es diu Joan, però se’n podria dir: Joan, Alí, Sebas, Núria, Paco…  En Joan, doncs, viu carregant la seva motxilla. És casa seva i ho diu. I quan ens ho diu, ens rebel·la. Perquè no volem, no és adequat, no és just que en Joan no tingui un lloc on viure, on no passar fred, on menjar calent, on poder badar amb tranquil·litat, on compartir estones amb qui s’estimi.

A Arrels Sant Ignasi li oferim el què podem: des del centre obert, sobretot, una sala d’estar on el Joan berena, juga al rummikub i xerra amb els amics.  Quan és el seu aniversari, el celebrem.  I fem festa també per reis, la castanyada, carnestoltes... Al centre obert també s’hi pot dutxar, i pot tenir la seva roba neta. Si se li fa malbé, li’n podrem donar de nova. I a l’hivern, una manta. I, si vol, pot deixar la motxilla que carrega a la consigna. No ho fa. De moment segueix sent casa seva. Professionals, voluntaris, i tots els seus amics continuarem lluitant perquè, aviat, tingui un lloc adequat on pugui viure.

Si vols, pots col·laborar amb nosaltres perquè podem seguir acollint i acompanyant el Joan.

Moltes gràcies.   www.arrelssantignasi.cat 

Arrels Sant Ignasi acull i acompanya a les persones en situació de sense llar per tal que elles puguin redescobrir la seva dignitat i refer la seva vida.

Aquest camí el fem possible mitjançant els 6 programes d’atenció: Arrels Centre Obert, Arrels Servei d’Aliments “ La Botigueta”, Arrels Reducció de Danys, Arrels Reinserció, Arrels Acompanyament i Arrels Unitat Dependent.

El disseny d’atenció pren la forma d’un itinerari de diversos programes i diversos serveis, en el qual la persona pot situar-se en qualsevol punt i trobar suports per anar avançant emprant diferents baules segons el seu moment, desig i possibilitat. Es un disseny molt flexible, personalitzat, pacient i creatiu, per tal que la persona s’hi mogui desenvolupant el seu potencial de llibertat.

Donantes (10)

Anónimo

20€

Hace 1.787 días

Gloria

30€

Hace 1.791 días

josé-emilio

100€

Hace 1.791 días

Teresina

40€

Hace 1.791 días

Josep Maria

100€

Hace 1.791 días

Anónimo

20€

Hace 1.806 días

Amor

20€

Hace 1.811 días

Natalia

10€

Hace 1.817 días

Miquel ??ngel

40€

Hace 1.817 días

Pilar

30€

Hace 1.820 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Teresina

Hace 1.791 días

Amb la petita suma de molts es pot fer tot Molt Gran, som-hi !!!

Natalia

Hace 1.817 días

??nims!!!

Pilar

Hace 1.820 días

Anims!!!!

Patrocinadores