Collected

410€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

SUMEM EMOCIONS I MOVIMENTS A CADA BATEC

Seguim ballant per la salut cardiovascular

Collected

410€

Goal

300€

Donations

12

Left

Finished

137%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 30 Nov 2022

També aprofitem per desitjar-vos a tots BON NADAL! El diumenge 18 de desembre a les 17:00h ens trobareu al Teatre Can Sagrera de Vilobí d'Onyar. 

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (12)

Maria Aguilar

35€

347 days ago

JALIA

10€

347 days ago

Tro

35€

347 days ago

Isabel

50€

347 days ago

Carles

100€

347 days ago

Maria Calderó Pascual

15€

347 days ago

peter

35€

347 days ago

Rosa

35€

348 days ago

Núria

35€

350 days ago

Anonymous

25€

350 days ago

Anonymous

Hidden donation

350 days ago

Marta

25€

350 days ago

See more donators

Sponsors