Recaudado

410€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

SUMEM EMOCIONS I MOVIMENTS A CADA BATEC

Seguim ballant per la salut cardiovascular

Recaudado

410€

Objetivo

300€

Donativos

12

Faltan

Finalizado

137%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 30 nov 2022

També aprofitem per desitjar-vos a tots BON NADAL! El diumenge 18 de desembre a les 17:00h ens trobareu al Teatre Can Sagrera de Vilobí d'Onyar. 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (12)

Maria Aguilar

35€

Hace 285 días

JALIA

10€

Hace 285 días

Tro

35€

Hace 285 días

Isabel

50€

Hace 285 días

Carles

100€

Hace 285 días

Maria Calderó Pascual

15€

Hace 285 días

peter

35€

Hace 285 días

Rosa

35€

Hace 286 días

Núria

35€

Hace 288 días

Anónimo

25€

Hace 288 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 288 días

Marta

25€

Hace 288 días

Ver más donantes

Patrocinadores