Collected

35€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

28h seguidas en directo para la Marató

28 horas seguidas en directo en Twitch con una extensa programación para recaudar fondos destinados a las enfermedades cardiovasculares

Collected

35€

Goal

200€

Donations

3

Left

Finished

18%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 3 Dec 2022

Desde nuestra comunidad de Twitch arrancamos 28h seguidas en directo, con diferente programación y contenidos para apoyar a la Marató de TV3, este año, destinada a las enfermedades cardiovasculares.

Unete a nosotros en Twitch.tv/yoskayt durante los dias 17 y 18 de diciembre.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (3)

Marc Ruiz

20€

347 days ago

Jesús

10€

348 days ago

Marc

5€

348 days ago

Comments (1)

Marc

348 days ago

Aquí tienes una ayudita GOOOOOOOOOOOOOOD, y espero que vayan cayendo más, un saludo pa tos los Wandungulis, pis and lov

Sponsors