Recaudado

35€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

28h seguidas en directo para la Marató

28 horas seguidas en directo en Twitch con una extensa programación para recaudar fondos destinados a las enfermedades cardiovasculares

Recaudado

35€

Objetivo

200€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

18%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 3 dic 2022

Desde nuestra comunidad de Twitch arrancamos 28h seguidas en directo, con diferente programación y contenidos para apoyar a la Marató de TV3, este año, destinada a las enfermedades cardiovasculares.

Unete a nosotros en Twitch.tv/yoskayt durante los dias 17 y 18 de diciembre.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (3)

Marc Ruiz

20€

Hace 277 días

Jesús

10€

Hace 278 días

Marc

5€

Hace 278 días

Comentarios (1)

Marc

Hace 278 días

Aquí tienes una ayudita GOOOOOOOOOOOOOOD, y espero que vayan cayendo más, un saludo pa tos los Wandungulis, pis and lov

Patrocinadores