18%

Fundraised 890 €

Goal 5.000 €

Donations 9

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

PER UNA #VIDA INDEPENDENT

Aspaym Catalunya som una entitat d'Utilitat Pública que treballem per donar suport a les persones amb lesions medul·lars i altres discapacitats des de 1989.

L’objectiu de l’entitat és facilitar eines i recursos perquè puguem tenir una vida autònoma i independent, trencar barreres, superar els nous reptes i prendre les nostres pròpies decisions.

Us demanem la vostra col·laboració per reforçar el nostre projecte d’Assistència Personal. Facilitar la contractació d’un/a Assistent/a Personal per acompanyar a persones amb diversitat funcional, ajudar-los a la seva vida diària, ser les seves mans quan ho necessitin i minimitzar les dificultats de cada dia.

Amb la vostra aportació volem arribar a més usuaris/es, realitzar més activitats, més acompanyaments, més xerrades i formacions, més excursions, més... més...

Vols participar-hi? Col·labora amb el teu gra de sorra, fes una aportació i entre tots i totes farem un gran pas endavant

Ajudans i uneix-te al repte!!

 

Aspaym Catalunya

Aspaym Catalunya

Aspaym Catalunya, Associació de lesionats medul·lars i altres discapacitats físiques, neix el 1989 amb el convenciment de constituir-nos com un punt d’orientació, assessorament, informació o ajuda a persones amb lesions medul·lars i a aquelles amb grans discapacitats físiques, així com per a la seva família i entorn més proper.

La principal finalitat de la nostra associació és proporcionar cobertura social i assistencial a persones amb greus discapacitats físiques, treballar per a la millora de la seva qualitat de vida, la visualització d’aquest col·lectiu i la seva plena integració social.

More information ›

Supporters (9)
 • Img
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  15€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Para que las personas puedan decidir quién y cómo les asisten.

  500€
 • Img

  Monica hace 3 años

  Por una vida independiente!

  20€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Viva la vida independiente!!!

  100€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  100€
 • Img
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Ánimo compañeros! Las transformaciones sociales se hacen grano a grano.

  50€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Una molt bona causa!!!

  20€

Fundraised 890 € of 5.000 €

Donations 9

To go 1140 Days