Recaudado

890€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Per una #vida independent

PER UNA #VIDA INDEPENDENT Aspaym Catalunya som una entitat d'Utilitat Pública que ...

Recaudado

890€

Objetivo

5.000€

Donativos

9

Faltan

Finalizado

18%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad mental Igualdad de genero

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 13 nov. 2016

PER UNA #VIDA INDEPENDENT

Aspaym Catalunya som una entitat d'Utilitat Pública que treballem per donar suport a les persones amb lesions medul·lars i altres discapacitats des de 1989.

L’objectiu de l’entitat és facilitar eines i recursos perquè puguem tenir una vida autònoma i independent, trencar barreres, superar els nous reptes i prendre les nostres pròpies decisions.

Us demanem la vostra col·laboració per reforçar el nostre projecte d’Assistència Personal. Facilitar la contractació d’un/a Assistent/a Personal per acompanyar a persones amb diversitat funcional, ajudar-los a la seva vida diària, ser les seves mans quan ho necessitin i minimitzar les dificultats de cada dia.

Amb la vostra aportació volem arribar a més usuaris/es, realitzar més activitats, més acompanyaments, més xerrades i formacions, més excursions, més... més...

Vols participar-hi? Col·labora amb el teu gra de sorra, fes una aportació i entre tots i totes farem un gran pas endavant

Ajudans i uneix-te al repte!!

 

Aspaym Catalunya, Associació de lesionats medul·lars i altres discapacitats físiques, neix el 1989 amb el convenciment de constituir-nos com un punt d’orientació, assessorament, informació o ajuda a persones amb lesions medul·lars i a aquelles amb grans discapacitats físiques, així com per a la seva família i entorn més proper.

La principal finalitat de la nostra associació és proporcionar cobertura social i assistencial a persones amb greus discapacitats físiques, treballar per a la millora de la seva qualitat de vida, la visualització d’aquest col·lectiu i la seva plena integració social.

Donantes (9)

ANA

55€

Hace 1.369 días

Anónimo

15€

Hace 1.396 días

Anónimo

500€

Hace 1.406 días

Monica

20€

Hace 1.429 días

Anónimo

100€

Hace 1.429 días

Anónimo

100€

Hace 1.430 días

SALUD

30€

Hace 1.436 días

Anónimo

50€

Hace 1.437 días

Anónimo

20€

Hace 1.438 días

Ver más donantes

Comentarios (5)

Monica

Hace 1.429 días

Por una vida independiente!

Patrocinadores