Blog

Vuelve la fiesta solidaria Uncopdemà!

29 July 2021

Uncopdemà és una festa solidària organitzada per la Fundació migranodearena des del 2010 i que s'emmarca dins l'acció social del Tibidabo. El seu objectiu és sensibilitzar i donar a conèixer la tasca que realitzen les entitats no lucratives de Barcelona en favor de la infància.

 

Aquest dia, de cada modalitat d’entrada venuda, 2 euros van destinats com a donatiu. El total de la quantitat recaptada es reparteix a parts iguals entre les entitats beneficiàries un cop descomptats els costos de la Festa.

A més, els simpatitzants, afiliats o propers a les ONG’s que participen tindran un 30% de descompte en l’entrada general del Parc (>120cm) i a l’entrada júnior (90-120cm)*. El descompte serà vàlid a través d’un codi promocional a la compra online de la web del Tibidabo.

(*) Entrades limitades fins exhaurir existències (200).

(**) Les entrades amb descompte es podran adquirir fins al 3 de setembre a les 00hde la nit.

Les entitats sense afany de lucre participants aquest any son les següents:

 

  1. Fundación Educación y Cooperación (EDUCO): defensa una educació universal gratuïta i pública, que respecti i promogui la diversitat humana, combati les desigualtats i fomenti relacions positives amb les persones i amb el mitjà. Treballa per a fomentar l'accés i la permanència en processos educatius de qualitat formals i no formals per a la infància en situació de major vulnerabilitat.

 

  1. Associació espanyola contra el càncer (AECC): treballen units per educar en salut, donar suport i acompanyar les persones malaltes de càncer i les seves famílies, i per finançar projectes d'investigació que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

 

  1. AIS, Ayuda a la infancia sin recursos: ofereixen atenció, suport i oci a infants i joves amb discapacitat i a les seves famílies, promovent la seva inclusió social i millorant la seva qualitat de vida.

 

Totes aquestes entitats oferiran un taller durant el dissabte 4 de setembre per tal d’apropar al públic a les diferents realitats de la infància i sensibilitzar a les famílies.

 

Informació pràctica:

  • Dia de la festa Uncopdemà: dissabte 4 de setembre 2021
  • Lloc: Parc d'Atraccions Tibidabo (Plaça del Tibidabo, 3-4, 08035, Barcelona)
  • Horari: 11h a 20h.
  • Consulta més informació a tibidabo.cat
  • Pots adquirir les teves entrades aquí.

T’esperem!

Sponsors