Reptes per La Marató

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.  

Però La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Fa una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.  

Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica. 

Aquest any 2019La Marató de TV3 recaptarà fons per la investigació de malalties minoritàries i per primer any compta amb migranodearena.org com a plataforma oficial per la creació de reptes individuals o col·lectius que recaptin fons a traves del crowdfunding.

Les malalties minoritàries són malalties molt poc freqüents que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants. Inclouen un conjunt de malalties molt diferents entre si, però tenen en comú que acostumen a ser greus, cròniques, progressives i discapacitants. La investigació és clau per trobar la curació o en molts casos un tractament que millori la qualitat de vida dels afectats.

Total recaudado : 17.456€
370€
Salud

No Tinc Por

Creus que mai et passarà a tú, fins que et diagnostiquen una enfermetat minoritària que es diu MAV ( malformació d’arteries i venes) i jo les ti...
  • 1
  • 2

Patrocinadores