Recaudado

50€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ciclisme actiu, per les malalties minoritàries

Pedalar 4 hores en un circuit de carretera de servei al Garraf per recaptar fons per la Marató de TV3

Recaudado

50€

Objetivo

800€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

6%

Reto liderado por

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 7 oct. 2019

El dia 19 de gener 2020 

L'objectiu consisteix a pedalar durant 4hores en un circuit d'anada i tornada en via de servei al costat de la C15 des de Canyelles a Olèrdola (Garraf) des de l8h30m fins a les 13. i fare aproximadament 60 o 70km

--

Tinc 66 anys i sóc ciclista actiu i faig també altres esports; córrer, marxa nòrdica i chi kung.

Tinc diagnosticat un schwanoma benigne, situat en el nervi del braç, estic en control preventiu a l'Hospital de Sant Pau de BCN. Fins ara tot va bé.
Fer esport i acumular chi, és una forma de prevenir i curar-te en salut.

Si en voleu acompanyar el dia 15 de Desembre, estaré content i feliç de col·laborar plegats en recaptar diners per les malalties rares. 

Gràcies.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (3)

Manel

Donación oculta

Hace 594 días

Anónimo

20€

Hace 659 días

Anónimo

20€

Hace 659 días

Patrocinadores