Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La Marató BCN2020 per La Marató de TV3 i les malalties minoritàries

Ajuda’m a córrer la marató de Barcelona 2020 i recaptem tot el possible per les malalties minoritàries

Recaudado

0€

Objetivo

1.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Reto liderado por

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 17 nov. 2019

Aquest any correré una marató per primera vegada, per la meva filla que té una malaltia minoritària que inflama els ossos de forma autoimmune OCMR o CRMO,  que afecta a 1 de cada milió de persones. Aconseguim el màxim per la marató i per la investigació de totes les malalties minoritàries

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (0)

Patrocinadores