Recaudado

50€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Por la investigación en Enfermedades Minoritarias

La investigación da esperanza a muchas familias afectadas de enfermedades minoritarias. A más inversión, más investigación. Con tu ayuda la investigación puede continuar.

Recaudado

50€

Objetivo

500€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

10%

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 23 oct. 2019

Mi hijo pequeño fue diagnosticado a los 16 años de ANEMIA DE FANCONI, el mismo año tambien le detectaron PARAPARESIA ESPASTICA HEREDITARIA; su hermano mayor el mismo año fue diagnosticado con ANEMIA DE FANCONI.

Necesitamos que se investigue en estas enfermedades minoritarias y para ello hace falta mucha inversión económica.

A más inversión, más investigación.

Nos ayudas?

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (2)

Anónimo

20€

Hace 644 días

Victoria

30€

Hace 645 días

Comentarios (2)

Victoria

Hace 645 días

A más inversión más investigación!
#anemiadefanconi
#paraparesiaespasticafamiliar

Patrocinadores