Recaudado

140€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Marruecos on Bike

5 días en btt, 5 retos en el desierto!!!!.

Recaudado

140€

Objetivo

500€

Donativos

8

Faltan

Finalizado

28%

Reto liderado por

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 3 oct. 2019

No hay mejor motivación para un gran reto, que ayudar desinteresadamente a las familias, personas, organizaciones y anónimos que colaboran para la investigación de las tan poco conocidas enfermedades minoritarias.

Me voy al desierto sabiendo que cuando las piernas fallen y  la cabeza flojee, el corazón hará su trabajo para acabar el desafío.

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (8)

Força

Donación oculta

Hace 663 días

Miguel Angel

20€

Hace 663 días

Montse

30€

Hace 664 días

Fifties

20€

Hace 664 días

rodamongava

10€

Hace 664 días

SAYA1975

10€

Hace 664 días

Anónimo

20€

Hace 664 días

Yolanda

Donación oculta

Hace 664 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Vamos crack!!

Fifties

Hace 664 días

Molta força!

SAYA1975

Hace 664 días

Ànims,
Teniu el nostre suport i us deixem un petit donatiu per col.laborar?
Salut i catxes
SAYA1975

Yolanda

Hace 664 días

Ánimo guapuuuu!!!!

Patrocinadores