Collected

0€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Vine a Intempèrie, una trobada de música i experiències on fer possible #ningúdormintalcarrer

NINGÚ DORMINT AL CARRER. INTEMPÈRIE , MÚSICA I EXPERÈNCIES, CLOWNS, BERENARS I SOPARS SOLIDARIS.COL·LABORA EN AQUESTA NIT , SERÀ MOLT ESPECIAL!

Collected

0€

Goal

0€

Donations

0

Left

Finished

0%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Inserción social Cultura y arte

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 28 Oct 2019

El 23 de novembre Barcelona acollirà Intempèrie, una marató d’espectacles, exposicions i experiències amb l'objectiu de compartir una nit al ras i col·laborar perquè ningú hagi de dormir al carrer.

Hi haurà concerts, tallers, clown, teatre, exposicions i altres activitats de sensibilització. L'entrada és lliure i gratuïta però l'aforament és limitat. A Intempèrie trobaràs moltes maneres de col·laborar: comprant un producte elaborat al taller d'Arrels, consumint al servei de bar, fent un donatiu, etc. Totes les aportacions ens ajuden a aconseguir l'objectiu: oferir el caliu d'una llar a 200 persones aquest desembre. No t'ho perdis!

  • Quan: 23 de novembre, des de les 16h fins que surti el sol.
  • On: Plaça de Margarida Xirgu, Barcelona.
  • Com: Vine a gaudir d'Intempèrie i, si vols, queda't a dormir i col·labora per oferir una nit d'allotjament a una persona sense llar. T'ho expliquem!
  • Tens dubtes? Consulta les preguntes més freqüents.

Arrels Fundació som una entitat que, des de 1987, atenem i orientem les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyem per aconseguir una vida el més autònoma possible cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable.

També treballem per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer.

---

Arrels Fundació somos una entidad que, desde 1987, atendemos y orientamos a las personas sin hogar que viven en las calles de Barcelona. Las acompañamos para conseguir una vida lo más autónoma posible cubriendo las necesidades básicas, proporcionando atención social y sanitaria y garantizando alojamiento a aquellas personas que se encuentran en una situación más vulnerable.

También trabajamos para sensibilizar a la ciudadanía, denunciar situaciones injustas y aportar soluciones a las administraciones ya la sociedad civil para hacer posible #nadiedurmiendoenlacalle.

Donators (0)

Sponsors