Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Vine a Intempèrie, una trobada de música i experiències on fer possible #ningúdormintalcarrer

NINGÚ DORMINT AL CARRER. INTEMPÈRIE , MÚSICA I EXPERÈNCIES, CLOWNS, BERENARS I SOPARS SOLIDARIS.COL·LABORA EN AQUESTA NIT , SERÀ MOLT ESPECIAL!

Recaudado

0€

Objetivo

0€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

A favor de

Categoría

Discapacidad intelectual Inserción social Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 28 oct. 2019

El 23 de novembre Barcelona acollirà Intempèrie, una marató d’espectacles, exposicions i experiències amb l'objectiu de compartir una nit al ras i col·laborar perquè ningú hagi de dormir al carrer.

Hi haurà concerts, tallers, clown, teatre, exposicions i altres activitats de sensibilització. L'entrada és lliure i gratuïta però l'aforament és limitat. A Intempèrie trobaràs moltes maneres de col·laborar: comprant un producte elaborat al taller d'Arrels, consumint al servei de bar, fent un donatiu, etc. Totes les aportacions ens ajuden a aconseguir l'objectiu: oferir el caliu d'una llar a 200 persones aquest desembre. No t'ho perdis!

  • Quan: 23 de novembre, des de les 16h fins que surti el sol.
  • On: Plaça de Margarida Xirgu, Barcelona.
  • Com: Vine a gaudir d'Intempèrie i, si vols, queda't a dormir i col·labora per oferir una nit d'allotjament a una persona sense llar. T'ho expliquem!
  • Tens dubtes? Consulta les preguntes més freqüents.

Arrels és una fundació en la que, des de 1987, atenem i orientem a les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyem per aconseguir que tinguin una vida més autònoma cobrint necessitats bàsiques: allotjament, atenció social i sanitària També treballem per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer. Gràcies per fer possible #ningúdormintalcarrer

Donantes (0)

Patrocinadores