Procuradors Catalans per La Marató de TV3 #ProcuradorsxLaMarató2020

Collected

910€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Procuradors Catalans per La Marató de TV3 #ProcuradorsxLaMarató2020

El Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya amb la Marató de TV3 2020

Collected

910€

Goal

1.500€

Donations

6

Left

Finished

61%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 8 Dec 2020

Els Procuradors catalans fem una crida perquè ens ajudeu a recaptar fons per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la COVID-19, una causa que ens afecta a tots. La investigació és fonamental i necessita fons per avançar. 

Entre tots, farem d’aquesta edició 2020 de La Marató un gran moviment de gratitud i reconeixement a totes les persones valentes i generoses que han estat, des del minut zero, en primera línia, ajudant i donant suport als altres.

Aquesta Marató #TocaATothom. 

Comparteix a xarxes el nostre repte #ProcuradorsxLaMarató2020 i fes la teva donació!

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (6)

Pilar Mampel Tusell

35€

888 days ago

Pio

Hidden donation

889 days ago

Estamariu

50€

889 days ago

Anonymous

100€

891 days ago

SILVIA GT

75€

891 days ago

See more donators

Comments (2)

Des del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya col·laborem activament amb la #MaratóTV3. Enguany #TocaTothom! #ProcuradorsxLaMarató2020

Sponsors