Recaudado

910€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Procuradors Catalans per La Marató de TV3 #ProcuradorsxLaMarató2020

El Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya amb la Marató de TV3 2020

Recaudado

910€

Objetivo

1.500€

Donativos

6

Faltan

Finalizado

61%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 8 dic. 2020

Els Procuradors catalans fem una crida perquè ens ajudeu a recaptar fons per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la COVID-19, una causa que ens afecta a tots. La investigació és fonamental i necessita fons per avançar. 

Entre tots, farem d’aquesta edició 2020 de La Marató un gran moviment de gratitud i reconeixement a totes les persones valentes i generoses que han estat, des del minut zero, en primera línia, ajudant i donant suport als altres.

Aquesta Marató #TocaATothom. 

Comparteix a xarxes el nostre repte #ProcuradorsxLaMarató2020 i fes la teva donació!

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (6)

Pilar Mampel Tusell

35€

Hace 897 días

Pio

Donación oculta

Hace 898 días

Estamariu

50€

Hace 899 días

Anónimo

100€

Hace 900 días

SILVIA GT

75€

Hace 900 días

Ver más donantes

Comentarios (2)

Des del Consell de Col·legis de Procuradors de Catalunya col·laborem activament amb la #MaratóTV3. Enguany #TocaTothom! #ProcuradorsxLaMarató2020

Patrocinadores