Pineda de Mar amb La Marató contra la Covid-19

Collected

2.912€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Pineda de Mar amb La Marató contra la Covid-19

Pineda de Mar vol assolir el repte de recaptar entre totes les iniciatives i aportacions municipals 8000 € per dedicar a la causa de la Marató 2020.

Collected

2.912€

Goal

8.000€

Donations

12

Left

Finished

36%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 17 Nov 2020

Durant 15 anys Pineda de Mar s'organitza per col·laborar amb La Marató de TV3. Des de les entitats i associacions municipals i amb el suport de l'ajuntament es realitzen recollides de fons a través d'un munt d'activitats, que conflueixen en la matinal de La Marató a la plaça d'Espanya de Pineda.

Enguany, i a causa de l'actual situació sanitària, no es celebrarà la matinal de La Marató a Pineda. Així que es fa una crida a les entitats i persones a titols individuals a canalitzar les seves donacions a través d'aquest repte.

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (12)

ESPLAITUR S.A.

547€

872 days ago

30€

888 days ago

Dante Damian

35€

888 days ago

Miquel

25€

889 days ago

Carme

15€

890 days ago

Anonymous

5€

894 days ago

Anonymous

10€

894 days ago

Santiago

50€

902 days ago

Ester

25€

903 days ago

Maria

Hidden donation

907 days ago

Anonymous

Hidden donation

907 days ago

See more donators

Comments (6)

ESPLAITUR S.A.

872 days ago

Pura Brasa Pineda de Mar
886

Carme

890 days ago

Amb força contra la Covid!!!
codi 886

Santiago

902 days ago

Encantat de participar en el repte. Aquesta edició tan especial de la Marató de TV3 s'ho mereix. :-)

Ester

903 days ago

Per la Marató 2020

Maria

907 days ago

L Ona ens ha animat a fer el donatiu on line

Sponsors