Recaudado

2.912€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Pineda de Mar amb La Marató contra la Covid-19

Pineda de Mar vol assolir el repte de recaptar entre totes les iniciatives i aportacions municipals 8000 € per dedicar a la causa de la Marató 2020.

Recaudado

2.912€

Objetivo

8.000€

Donativos

12

Faltan

Finalizado

36%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 17 nov. 2020

Durant 15 anys Pineda de Mar s'organitza per col·laborar amb La Marató de TV3. Des de les entitats i associacions municipals i amb el suport de l'ajuntament es realitzen recollides de fons a través d'un munt d'activitats, que conflueixen en la matinal de La Marató a la plaça d'Espanya de Pineda.

Enguany, i a causa de l'actual situació sanitària, no es celebrarà la matinal de La Marató a Pineda. Així que es fa una crida a les entitats i persones a titols individuals a canalitzar les seves donacions a través d'aquest repte.

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (12)

ESPLAITUR S.A.

547€

Hace 879 días

30€

Hace 895 días

Dante Damian

35€

Hace 895 días

Miquel

25€

Hace 896 días

Carme

15€

Hace 897 días

Anónimo

5€

Hace 901 días

Anónimo

10€

Hace 901 días

Santiago

50€

Hace 909 días

Ester

25€

Hace 910 días

Maria

Donación oculta

Hace 914 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 914 días

Ver más donantes

Comentarios (6)

ESPLAITUR S.A.

Hace 879 días

Pura Brasa Pineda de Mar
886

Carme

Hace 897 días

Amb força contra la Covid!!!
codi 886

Santiago

Hace 909 días

Encantat de participar en el repte. Aquesta edició tan especial de la Marató de TV3 s'ho mereix. :-)

Ester

Hace 910 días

Per la Marató 2020

Maria

Hace 914 días

L Ona ens ha animat a fer el donatiu on line

Patrocinadores