Collected

30€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Febrer sense febre. Termos i begudes calentes per les persones que sobreviuen al carrer.

El mes de febrer és el mes més fred de l'any. T'imagines haver-lo de passar tot al carrer? Pluja, vent, dies freds i nits gèlides. Aquest febrer hem d'aconseguir donar fonts de calor a les persones sense sostre. Evitem les hipotèrmies i les febres.

Collected

30€

Goal

1.500€

Donations

2

Left

Finished

2%

In support of

Category

Discapacidad intelectual Inserción social Cultura y arte

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 21 Jan 2020

T'imagines haver de sobreviure una nit de llevantada al carrer? Les persones que es troben vivint al carrer estan exposades a tota mena de riscos per la salut. 

Un termo val vora 15 euros. Per una persona que passa tot el dia al carrer li pot fer un hivern ben diferent, perquè podrà tenir una font extra d'escalfor sigui on sigui que hagi de passar el dia o la nit. 

Si aconseguim 1500 euros podem tenir un gran impacte en 100 persones. Si els superem, podem estar allargant la vida a molta més gent. 

Arrels Fundació som una entitat que, des de 1987, atenem i orientem les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyem per aconseguir una vida el més autònoma possible cobrint les necessitats bàsiques, proporcionant atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles persones que es troben en una situació més vulnerable.

També treballem per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer.

---

Arrels Fundació somos una entidad que, desde 1987, atendemos y orientamos a las personas sin hogar que viven en las calles de Barcelona. Las acompañamos para conseguir una vida lo más autónoma posible cubriendo las necesidades básicas, proporcionando atención social y sanitaria y garantizando alojamiento a aquellas personas que se encuentran en una situación más vulnerable.

También trabajamos para sensibilizar a la ciudadanía, denunciar situaciones injustas y aportar soluciones a las administraciones ya la sociedad civil para hacer posible #nadiedurmiendoenlacalle.

Donators (2)

Stefania

Hidden donation

1,230 days ago

Anonymous

Hidden donation

1,231 days ago

Sponsors