Recaudado

30€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Febrer sense febre. Termos i begudes calentes per les persones que sobreviuen al carrer.

El mes de febrer és el mes més fred de l'any. T'imagines haver-lo de passar tot al carrer? Pluja, vent, dies freds i nits gèlides. Aquest febrer hem d'aconseguir donar fonts de calor a les persones sense sostre. Evitem les hipotèrmies i les febres.

Recaudado

30€

Objetivo

1.500€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

2%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Inserción social Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 21 ene. 2020

T'imagines haver de sobreviure una nit de llevantada al carrer? Les persones que es troben vivint al carrer estan exposades a tota mena de riscos per la salut. 

Un termo val vora 15 euros. Per una persona que passa tot el dia al carrer li pot fer un hivern ben diferent, perquè podrà tenir una font extra d'escalfor sigui on sigui que hagi de passar el dia o la nit. 

Si aconseguim 1500 euros podem tenir un gran impacte en 100 persones. Si els superem, podem estar allargant la vida a molta més gent. 

Arrels és una fundació en la que, des de 1987, atenem i orientem a les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona. Les acompanyem per aconseguir que tinguin una vida més autònoma cobrint necessitats bàsiques: allotjament, atenció social i sanitària També treballem per sensibilitzar la ciutadania, denunciar situacions injustes i aportar solucions a les administracions i a la societat civil per fer possible #ningúdormintalcarrer. Gràcies per fer possible #ningúdormintalcarrer

Donantes (2)

Stefania

Donación oculta

Hace 886 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 887 días

Patrocinadores