Collected

160€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

El nadal pren color

T’agradaria donar color als Nadals de qui menys companyia té?La Fundació Tutelar Terres de L’Ebre...

Collected

160€

Goal

1.500€

Donations

6

Left

Finished

11%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 4 Oct 2017

T’agradaria donar color als Nadals de qui menys companyia té?

La Fundació Tutelar Terres de L’Ebre és una entitat privada d’interès general i sense afany de lucre que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i persones grans que ho necessitin.
La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida d’aquelles persones de les quals tenim assumida la tutela o altre càrrec judicial.

Aquest Nadal volem donar un Nadal ple de colors de tots aquells tutelats grans que viuen a un centre fent-los gaudir d’una sortida per la ciutat de Tortosa per reviure l’esperit nadalenc.
Gràcies a les donacions i col·laboracions podrem oferir una sortida a aquestes persones grans amb el suport de monitors i transports adaptats per poder gaudir de les llums nadalenques, els decorats, aparadors, ambient i d’una bona xocolata calenta. Ens ajudes a posar color a la seva vida?

La Fundació Privada Tutelar de les Terres de l'Ebre som una entitat privada d'interès genral i sense afany de lucre que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones grans que ho necesitin.
Incapacitació tutela, testament, curatela, patrimoni, tutors, administració de béns, procediment judicial... son termes complicats i alhora comprendre'ls és cabdal per poder preveure el futur d'aquestes persones.

La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida d'aquelles persones de les quals tenim assumida la tutela o altre càrrec judicial.

Donators (6)

Carlos

10€

984 days ago

Anonymous

Hidden donation

989 days ago

Anna Maria

30€

989 days ago

Anonymous

30€

991 days ago

Pili

30€

992 days ago

Yolanda

50€

994 days ago

See more donators

Comments (3)

El treball d'aquesta Fundació ho mereix tot i les persones que atenen , també

Sponsors