Recaudado

160€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

El nadal pren color

T’agradaria donar color als Nadals de qui menys companyia té?La Fundació Tutelar Terres de L’Ebre...

Recaudado

160€

Objetivo

1.500€

Donativos

6

Faltan

Finalizado

11%

Categoría

Discapacidad mental

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 4 oct. 2017

T’agradaria donar color als Nadals de qui menys companyia té?

La Fundació Tutelar Terres de L’Ebre és una entitat privada d’interès general i sense afany de lucre que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i persones grans que ho necessitin.
La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida d’aquelles persones de les quals tenim assumida la tutela o altre càrrec judicial.

Aquest Nadal volem donar un Nadal ple de colors de tots aquells tutelats grans que viuen a un centre fent-los gaudir d’una sortida per la ciutat de Tortosa per reviure l’esperit nadalenc.
Gràcies a les donacions i col·laboracions podrem oferir una sortida a aquestes persones grans amb el suport de monitors i transports adaptats per poder gaudir de les llums nadalenques, els decorats, aparadors, ambient i d’una bona xocolata calenta. Ens ajudes a posar color a la seva vida?

La Fundació Privada Tutelar de les Terres de l'Ebre som una entitat privada d'interès general i sense afany de lucre que va dirigida a la tutela de les persones amb discapacitat intel·lectual i les persones grans que ho necessitin.
Incapacitació, tutela, testament, curatela, patrimoni, tutors, administració de béns, procediment judicial... són termes complicats i alhora comprendre'ls és cabdal per poder preveure el futur d'aquestes persones.

La nostra missió és vetllar per la qualitat de vida d'aquelles persones de les quals tenim assumida la tutela o altre càrrec judicial.

Donantes (6)

Carlos

10€

Hace 1.148 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.153 días

Anna Maria

30€

Hace 1.153 días

Anónimo

30€

Hace 1.155 días

Pili

30€

Hace 1.156 días

Yolanda

50€

Hace 1.158 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Anna Maria

Hace 1.153 días

El treball d'aquesta Fundació ho mereix tot i les persones que atenen , també

Patrocinadores