Collected

60€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Classe de Ciclo indoor

Classe de Ciclo indoor

Collected

60€

Goal

150€

Donations

2

Left

16 days

40%
Donate
Your contribution has tax benefits of up to 80%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 26 Sep 2023

Classe de CYCLING  de 45 minuts de durada apta per a majors de 18 anys, que es realitzarà el 16 de desembre a les 19.00h al gimnàs CHOISE de Reus.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (2)

ESTER

25€

23 hours ago

Silvia

35€

One day ago

Comments (1)

Silvia

One day ago

Lourdes

Sponsors