Recaudado

35€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Classe de Ciclo indoor

Classe de Ciclo indoor

Recaudado

35€

Objetivo

150€

Donativos

1

Faltan

17 días

23%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 26 sept 2023

Classe de CYCLING  de 45 minuts de durada apta per a majors de 18 anys, que es realitzarà el 16 de desembre a les 19.00h al gimnàs CHOISE de Reus.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (1)

Silvia

35€

Hace 0 horas

Comentarios (1)

Silvia

Hace 0 horas

Lourdes

Patrocinadores