Collected

90€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Capaços contra la discapacitat intel·lectual

La discapacitat intel·lectual afecta greument la capacitat mental i adaptativa de les perso...

Collected

90€

Goal

1.500€

Donations

2

Left

Finished

6%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 6 Nov 2016

La discapacitat intel·lectual afecta greument la capacitat mental i adaptativa de les persones que la pateixen. Els últims avenços científics han permès identificar diversos gens associats a aquesta malaltia; Ara volem dissenyar teràpies personalitzades que permetran millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. Ens dones un cop de ?

Ajuda'ns amb la teva donació o acompanya'ns en les diferents activitats que organitzem des de l'Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Tot compta!

----

XERRADA “Investiguem en teràpies personalitzades per tractar la discapacitat intel·lectual

14 de Desembre,  19h
Can Riera (c/Joan Pallarès 38. L’H)

Entrada lliure

Dins el cicle de conferències “Pessics de Ciència”, l'investigador IDIBELL Dr. Xavier Altafaj ens explicarà en què consisteix el projecte d'investigació a què es destinaran els fons del #GIVINGTUESDAY

----

CONCERT DE NADAL CORALS L'HOSPITALET

17 de Desembre,  19h
Església de Santa Eulàlia de Mèrida, L’H

Entrada gratuïta i Taquilla Inversa

Les corals Xalesta, Elisard Sala i Heura i els cors Adinoi i Creixent de l’Hospitalet ens dediquen el seu tradicional concert de Nadal. T’hi apuntes?

-----

100 Anys Sinatra - Bruno Oro & Dream Big Band Vicens Martin

23 de Diciembre,  21h
Teatre Joventut (c/Joventut 4-10. 08901L’H)

Entrada solidària 10€ - ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA

El concert de Nadal de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat s'uneix a la nostra causa amb l'actuació de Bruno Oro, que ens farà rememorar els grans èxits de "la Veu" Frank Sinatra.

A l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL) estem segurs que la recerca és la clau per entendre les malalties i ajudar a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones. Per això, treballem dia a dia a prop dels pacients, per a conèixer les seves necessitats i traslladar els coneixements del laboratori.

Els focus de la nostra investigació són: el càncer, les neurociències, la medicina translacional i la medicina regenerativa.

L’IDIBELL és un centre de recerca en biomedicina participat per l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’Hospital de Viladecans de l’Institut Català de la Salut, l’Institut Català d’Oncologia, la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

Donators (2)

Susana

60€

2,191 days ago

Francisco Miguel

30€

2,196 days ago

Comments (1)

Susana

2,191 days ago

Endavant!

Sponsors