Recaudado

90€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Capaços contra la discapacitat intel·lectual

La discapacitat intel·lectual afecta greument la capacitat mental i adaptativa de les perso...

Recaudado

90€

Objetivo

1.500€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

6%

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 6 nov. 2016

La discapacitat intel·lectual afecta greument la capacitat mental i adaptativa de les persones que la pateixen. Els últims avenços científics han permès identificar diversos gens associats a aquesta malaltia; Ara volem dissenyar teràpies personalitzades que permetran millorar la qualitat de vida d'aquestes persones. Ens dones un cop de ?

Ajuda'ns amb la teva donació o acompanya'ns en les diferents activitats que organitzem des de l'Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL). Tot compta!

----

XERRADA “Investiguem en teràpies personalitzades per tractar la discapacitat intel·lectual

14 de Desembre,  19h
Can Riera (c/Joan Pallarès 38. L’H)

Entrada lliure

Dins el cicle de conferències “Pessics de Ciència”, l'investigador IDIBELL Dr. Xavier Altafaj ens explicarà en què consisteix el projecte d'investigació a què es destinaran els fons del #GIVINGTUESDAY

----

CONCERT DE NADAL CORALS L'HOSPITALET

17 de Desembre,  19h
Església de Santa Eulàlia de Mèrida, L’H

Entrada gratuïta i Taquilla Inversa

Les corals Xalesta, Elisard Sala i Heura i els cors Adinoi i Creixent de l’Hospitalet ens dediquen el seu tradicional concert de Nadal. T’hi apuntes?

-----

100 Anys Sinatra - Bruno Oro & Dream Big Band Vicens Martin

23 de Diciembre,  21h
Teatre Joventut (c/Joventut 4-10. 08901L’H)

Entrada solidària 10€ - ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA

El concert de Nadal de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat s'uneix a la nostra causa amb l'actuació de Bruno Oro, que ens farà rememorar els grans èxits de "la Veu" Frank Sinatra.

El IDIBELL es el Instituto de Investigación Biomédica de Bellvitge, un centro de investigación situado en la segunda ciudad más grande de Cataluña, L'Hospitalet, en el contexto de una de las áreas más dinámicas e innovadoras del país.
El IDIBELL reúne a más de mil personas que trabajan por el bienestar de la sociedad y la mejora de la salud de las personas, estrechamente ligadas a la tarea que, día tras día, realizan los profesionales de la investigación biomédica. El IDIBELL tiene investigadores propios e integra la investigación que llevan a cabo los científicos del Hospital Universitario de Bellvitge, el Instituto Catalán de Oncología, la Universidad de Barcelona en el Campus de Bellvitge, y el Hospital de Viladecans.

Donantes (2)

Susana

60€

Hace 2.034 días

Francisco Miguel

30€

Hace 2.040 días

Comentarios (1)

Susana

Hace 2.034 días

Endavant!

Patrocinadores