Collected

4.040€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

BCN Salud Games 2023

Olimpiada Solidaria de la salud y investigación

Collected

4.040€

Goal

5.500€

Donations

14

Left

Finished

73%

Category

Investigación científica Salud Ayuda humanitaria

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 25 Mar 2023

Los BCN Salud Games son una olimpiada solidaria de los centros de salud y investigación que promueven el HACER EQUIPO, potencian LA VIDA SALUDABLE y animan a la SOLIDARIDAD, utilizando el deporte y actividades lúdicas como herramienta para conseguirlo.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donators (14)

Anonymous

5€

176 days ago

EAP SARDENYA

50€

190 days ago

Salut Catalunya Central

60€

196 days ago

EAP Dreta de l'EIXAMPLE

160€

202 days ago

Hospital de Sant Celoni

315€

217 days ago

CIS - Mireia Gómez N

5€

249 days ago

See more donators

Comments (1)

Sponsors