Recaudado

4.040€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

BCN Salud Games 2023

Olimpiada Solidaria de la salud y investigación

Recaudado

4.040€

Objetivo

5.500€

Donativos

14

Faltan

Finalizado

73%

Categoría

Investigación científica Salud Ayuda humanitaria

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 25 mar 2023

Los BCN Salud Games son una olimpiada solidaria de los centros de salud y investigación que promueven el HACER EQUIPO, potencian LA VIDA SALUDABLE y animan a la SOLIDARIDAD, utilizando el deporte y actividades lúdicas como herramienta para conseguirlo.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (14)

Anónimo

5€

Hace 113 días

EAP SARDENYA

50€

Hace 127 días

Salut Catalunya Central

60€

Hace 132 días

Consorci Sanitari Integral

100€

Hace 132 días

EAP Dreta de l'EIXAMPLE

160€

Hace 139 días

Consorci Hospitalari de Vic

430€

Hace 142 días

Hospital de Sant Celoni

315€

Hace 154 días

aula32 consulting S.L

290€

Hace 175 días

aula32 consulting S.L

780€

Hace 175 días

aula32 consulting S.L

255€

Hace 175 días

CIS - Mireia Gómez N

5€

Hace 186 días

Ver más donantes

Comentarios (1)

Patrocinadores