Collected

2.000€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Ajuda’ns a ajudar els infants de les mares solteres de Solidarité Féminine/Ayúdanos a ayudar a los niños y niñas de las madres solteras de Solidarité Féminine

AMICS DELS INFANTS DEL MARROC SOSTÉ LES FILLES I FILLS DE MARES SOLTERES ACOLLITS A LES GUARDERIES DE L'ASSOCI...

Collected

2.000€

Goal

2.000€

Donations

38

Left

Finished

100%

Category

Igualdad de genero Infancia Cooperación internacional

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 27 Jul 2015

AMICS DELS INFANTS DEL MARROC SOSTÉ LES FILLES I FILLS DE MARES SOLTERES ACOLLITS A LES GUARDERIES DE L'ASSOCIATION SOLIDARITÉ FÉMININE

Un dels problemes més punyents de la societat marroquina és la discriminació i l'exclusió social que pateixen les mares solteres i llurs filles i fills. UNICEF calcula que l’any 2008 hi havia al Marroc una mitjana diària de 18 abandonaments. A Casablanca, l’Association Solidarité Féminine treballa des de 1985 per a la promoció dels drets de les dones i dels infants sobre la base de la rehabilitació socioeconòmica de les mares solteres i la prevenció de l'abandonament dels fills.

Un cop la mare s'integra en els programes de rehabilitació de l'associació, el fill és acollit a les guarderies dels centres de formació i treball, les quals se'n fan càrrec durant el dia: alimentació, roba, medicaments, productes d'higiene, joguines... Les educadores li programen activitats i vetllen per al seu desenvolupament psicomotriu alhora que reforcen el vincle mare-fill. La guarderia del centre d'Aïn Sebaâ acull 30 infants de 30 mares solteres en situació de gran vulnerabilitat. En aquest centre les beneficiàries reben formació sobre restauració, confecció de menús, proveïment, elaboració dels àpats, higiene, rebuda de la clientela, gestió de caixa...

Amics dels Infants del Marroc ha signat un conveni de cooperació amb l’Association Solidarité Féminine per contribuir al sosteniment de les filles i fills de les mares solteres acollits a la guarderia del centre d'Aïn Sebaâ. A la guarderia hi treballen, voluntariat apart, dues educadores i una alfabetitzadora. L'aportació d'Amics dels Infants del Marroc va destinada a les despeses de contractació d'una de les educadores i a l'alimentació dels infants acollits. El compromís d'Amics dels Infants del Marroc és donar continuïtat a la cooperació durant els propers tres anys i amb fons propis ha cobert les despeses del primer semestre d'enguany. Ara necessitem 2.000 € per a les despeses del segon semestre.

Amb 3 euros pots ajudar al sosteniment diari d’un infant a la guarderia, amb 90 euros pots ajudar al sosteniment diari de tots els infants acollits a la guarderia. Ajuda'ns a ajudar, aporta el teu gra de sorra i fes-ho arribar a les teves amistats!

__________________________________________________________________________________

AMICS DELS INFANTS DEL MARROC SOSTIENE A LAS HIJAS E HIJOS DE LAS MADRES SOLTERAS ACOGIDOS EN LAS GUARDERÍAS DE LA ASSOCIATION SOLIDARITÉ FÉMININE

Uno de los problemas más graves de la sociedad marroquí es la discriminación y exclusión social que padecen las madres solteras y sus hijas e hijos. UNICEF calcula que el año 2008 había en Marruecos una media diaria de 18 abandonos. En Casablanca, la Association Solidarité Féminine trabaja desde 1985 para la promoción de los derechos de las mujeres y de los menores sobre la base de la rehabilitación socio-económica de las madres solteras y la prevención del abandono de los hijos.

Cuando la madre se integra en los programas de rehabilitación de la asociación, el hijo es acogido en las guarderías de los centros de formación y trabajo, quedando a su cargo durante el día: alimentación, ropa, medicamentos, productos de higiene, juguetes... Las educadoras le programan actividades y se ocupan de su desarrollo psico-motriz a la vez que fortalecen el vínculo madre-hijo. La guardería del centro de Aïn Sebaâ acoge 30 niños y niñas de 30 madres solteras en situación de gran vulnerabilidad. En este centro les beneficiarias reciben formación sobre restauración, confección de menús, aprovisionamiento, elaboración de comidas, higiene, recepción de la clientela, gestión de caja...

Amics dels Infants del Marroc ha firmado un convenio de cooperación con la Association Solidarité Féminine para contribuir al sostenimiento de las hijas e hijos de las madres solteras acogidos en la guardería del centro de Aïn Sebaâ. En la guardería trabajan, voluntariado aparte, dos educadoras y una alfabetizadora. La aportación de Amics dels Infants del Marroc va destinada a los gastos de contratación de una de las educadoras y a la alimentación de los menores acogidos. El compromiso de Amics dels Infants del Marroc es dar continuidad a la cooperación durante los próximos tres años y con fondos propios ha cubierto los gastos del primer semestre de este año. Ahora necesitamos 2.000 € para los gastos del segundo semestre.

Con 3 euros puedes ayudar al mantenimiento diario de un menor de la guardería, con 90 euros puedes ayudar al mantenimiento diario de todos los menores acogidos en la guardería. ¡Ayúdanos a ayudar, aporta tu grano de arena y difúndelo entre tus amistades!

IMA (Amics dels Infants del Marroc) és una associació sense ànim de lucre fundada l'any 2000 a Terrassa (Barcelona) amb tres objectius fonamentals:

1) Sensibilització: donar a conèixer la situació d'infants en situació d'abandonament o desemparament al Marroc.

2) Kafala: promoure la kafala (tutela) dels infants en situació d'abandonament o desemparament al Marroc.

3) Cooperació: canalitzar ajudes i col·laborar amb les associacions que acullen infants en situació d'abandonament o desemparament al Marroc o que contribueixen a la prevenció del abandonament.

--------------------------------

IMA (Amics dels Infants del Marroc) es una asociación sin ánimo de lucro fundada el año 2000 en Terrassa (Barcelona) con tres objetivos fundamentales:

1) Sensibilización: dar a conocer la situación de menores en situación de abandono o desamparo en Marruecos.

2) Kafala: promover la kafala (tutela) de menores en situación de abandono o desamparo en Marruecos.

3) Cooperación: canalizar ayudas y colaborar con las asociaciones que acogen menores en situación de abandono o desamparo en Marruecos o que contribuyen a la prevención del abandono.

Donators (38)

KAREN

40€

2,983 days ago

Anonymous

50€

2,990 days ago

Ana

100€

2,992 days ago

Anonymous

25€

3,006 days ago

Anonymous

60€

3,006 days ago

MARIA JOSE

90€

3,006 days ago

Anonymous

50€

3,006 days ago

Anonymous

20€

3,006 days ago

Isabel

50€

3,006 days ago

Sara

20€

3,006 days ago

Sara

40€

3,007 days ago

Anonymous

50€

3,007 days ago

Anonymous

100€

3,026 days ago

Anonymous

50€

3,029 days ago

Anonymous

10€

3,030 days ago

Anonymous

60€

3,034 days ago

Toni

100€

3,035 days ago

JOSEP MARIA

50€

3,047 days ago

Rosa

30€

3,048 days ago

Anonymous

25€

3,052 days ago

Núria

100€

3,052 days ago

Anonymous

50€

3,053 days ago

Anonymous

25€

3,054 days ago

INMACULADA

100€

3,055 days ago

Susana

10€

3,055 days ago

Maria Carme

50€

3,055 days ago

Anonymous

30€

3,056 days ago

Christian

50€

3,058 days ago

Javier

100€

3,059 days ago

Jorge

80€

3,059 days ago

Carles

30€

3,060 days ago

Mireia

50€

3,060 days ago

Anonymous

10€

3,060 days ago

beatriz

30€

3,060 days ago

Anna

15€

3,061 days ago

Oscar

40€

3,062 days ago

160€

3,062 days ago

See more donators

Comments (6)

MARIA JOSE

3,006 days ago

Felicidades por el proyecto y por ayudar a estas mujeres valientes

Núria

3,052 days ago

Felicitats per la iniciativa!! Malgrat encara queda molt per fer, espero que poguem anar ajudant a que cada vegada hi hagi menys menors desamparats injustament.

INMACULADA

3,055 days ago

Casualmente yo estuve hace 6 años colaborando como voluntaria en la guardería del centro de Aïn Sebaâ de Casablanca. Fue una gran experiencia que me permitió conocer de cerca la situación que viven las madres solteras en Marruecos. Me alegro de que IMA colabore en este proyecto, es lo mejor para prevenir los abandonos, la pena es que llega a muy pocas madres.

beatriz

3,060 days ago

Por fin una iniciativa interesante desde IMA. Para frenar los abandonos, la base es trabajar proyectos de educación y prevención. Recordad que es importante que se justifiquen los gastos...

Oscar

3,062 days ago

Endavant. Ho aconseguirem!!!

Sponsors