3%

Fundraised 150 €

Goal 4.590 €

Donations 3

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Les persones amb discapacitat intel·lectual que som-fundació protegeix disposen de recursos limitats per satisfer les necessitats bàsiques.  En aquests moments, 12 persones necessiten ajudes econòmiques per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, vestimenta, medicaments o altres productes per millorar  o preservar la salut i  les  despeses bàsiques de manteniment de la llar.

El Programa Atenció a les Persones amb Risc d’Exclusió Social està adreçat a les persones amb discapacitat intel·lectual, tutelades per som - fundació,  que, tot i que reben una pensió mínima mensual,  aquesta  no els permet fer front a les despeses dels productes bàsics i/o tractaments mèdics per millorar o  preservar la salut.

Amb la teva ajuda podrem donar suport a 12 persones amb discapacitat intel·lectual, tutelades per som – fundació, oferint-los l’accés a serveis i productes que permeti millorar la seva qualitat de vida. 

Ajuda’ns a cobrir les necessitats bàsiques de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

FES UN DONATIU!!!

       -   Amb 15 €  facilites que una persona pugui comprar pa durant 1 mes.

       -   Amb 30 € contribueixes a què una persona tingui una dieta saludable incorporant-hi més                    productes frescos (verdura, fruita, ous, ...) durant 1 mes.

       -   Amb 60 € col·labores a cobrir les despeses de manteniment de la llar  (gas,  llum,  

           aigua ...)  d’una persona durant 2 mesos.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 

LA FUNDACIÓ

La finalitat de som- fundació és tenir cura i protegir, com a tutors, curadors o qualsevol altra forma jurídica, prevista o permesa per la legislació vigent, de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, incapacitades judicialment, dins l’àmbit de Catalunya. L'entitat vetlla perquè els seus drets com a persones siguin respectats i els dóna suport en el moment de prendre decisions perquè millorin la seva qualitat de vida.

El programa de Voluntariat de la fundació té com a objectiu principal aconseguir que totes les persones tutelades tinguin un voluntari o una voluntària que els doni suport afectivament i  ajudi els professionals que els atenen a cobrir necessitats de relació, autoestima, oci i autorealització. 

La fundació desenvolupa diferents projectes encaminats a cuidar de les persones amb discapacitat intel·lectual que protegeix i a potenciar la seva autonomia. Entre ells, destaquem els següents programes:

Vida Independent

Ofereix el suport i l’ajuda necessària per adquirir els hàbits suficients per poder viure de forma independent a casa seva, contribuir en el desenvolupament de la persona en les activitats de la vida diària i fomentar l’autonomia personal com a mitjà de ple desenvolupament i benestar personal.

Companys de suport

L’objectiu és crear un grup de companys preparats per rebre amb positivitat, i d’una manera assertiva, els nous tutelats que arribin a la fundació per primer cop,   i també a tots aquells altres que ja en formen part i que ho puguin necessitar quan ho necessitin.

Envelliment actiu

El programa està adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que han finalitzat o estan a punt de finalitzar l’etapa laboral, a través de l’elaboració i desenvolupament de plans personals i específics que contemplin activitats i suports ajustats a les necessitats de les persones beneficiàries.

som - fundació també ofereix un Programa de Pretutela dirigit a aquelles famílies que han decidit i formalitzat en el testament que, en un futur, la fundació serà la tutora del seu fill o familiar, incapacitat judicialment.  Les activitats que s'organitzen van encaminades a fomentar el coneixement mutu entre l’entitat i la família,  així com oferir-los la seguretat i la confiança de cara al futur.

Podeu ampliar la informació sobre som- fundació a la nostra web www.somfundacio.org

som - fundació

som - fundació

som - fundació catalana tutelar Aspanias és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets, protegeix i vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialmente a Catalunya.

Va ser creada el 27 de març de 1987 i, actualment, és un referent entre les entitats tutelars, tant a l'Estat espanyol com a Catalunya.  Des del maig de 1992, en què va acceptar la primera tutela, ha anat assumint cada vegada noves responsabilitats tutelars.

Actualment, som - fundació està totalment orientada a les persones que tutela amb el compromís de donar-los el servei més òptim i amb la voluntat que la millora contínua del servei es realitzi amb la participació activa de tot el personal de l'entitat, mitjançant el treball en equip interdisciplinar.

More information ›

Supporters (3)

Fundraised 150 € of 4.590 €

Donations 3

To go 1524 Days