Recaudado

150€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ajuda a cobrir les necessitats bàsiques de les persones amb #discapacitat intel·lectual

Les persones amb discapacitat intel·lectual que som-fundació protegeix disposen de recursos limitats per sa...

Recaudado

150€

Objetivo

4.590€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

3%

A favor de

Reto liderado por

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 8 nov 2015

Les persones amb discapacitat intel·lectual que som-fundació protegeix disposen de recursos limitats per satisfer les necessitats bàsiques.  En aquests moments, 12 persones necessiten ajudes econòmiques per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, higiene, vestimenta, medicaments o altres productes per millorar  o preservar la salut i  les  despeses bàsiques de manteniment de la llar.

El Programa Atenció a les Persones amb Risc d’Exclusió Social està adreçat a les persones amb discapacitat intel·lectual, tutelades per som - fundació,  que, tot i que reben una pensió mínima mensual,  aquesta  no els permet fer front a les despeses dels productes bàsics i/o tractaments mèdics per millorar o  preservar la salut.

Amb la teva ajuda podrem donar suport a 12 persones amb discapacitat intel·lectual, tutelades per som – fundació, oferint-los l’accés a serveis i productes que permeti millorar la seva qualitat de vida. 

Ajuda’ns a cobrir les necessitats bàsiques de les persones amb discapacitat intel·lectual. 

FES UN DONATIU!!!

       -   Amb 15 €  facilites que una persona pugui comprar pa durant 1 mes.

       -   Amb 30 € contribueixes a què una persona tingui una dieta saludable incorporant-hi més                    productes frescos (verdura, fruita, ous, ...) durant 1 mes.

       -   Amb 60 € col·labores a cobrir les despeses de manteniment de la llar  (gas,  llum,  

           aigua ...)  d’una persona durant 2 mesos.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 

LA FUNDACIÓ

La finalitat de som- fundació és tenir cura i protegir, com a tutors, curadors o qualsevol altra forma jurídica, prevista o permesa per la legislació vigent, de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, incapacitades judicialment, dins l’àmbit de Catalunya. L'entitat vetlla perquè els seus drets com a persones siguin respectats i els dóna suport en el moment de prendre decisions perquè millorin la seva qualitat de vida.

El programa de Voluntariat de la fundació té com a objectiu principal aconseguir que totes les persones tutelades tinguin un voluntari o una voluntària que els doni suport afectivament i  ajudi els professionals que els atenen a cobrir necessitats de relació, autoestima, oci i autorealització. 

La fundació desenvolupa diferents projectes encaminats a cuidar de les persones amb discapacitat intel·lectual que protegeix i a potenciar la seva autonomia. Entre ells, destaquem els següents programes:

Vida Independent

Ofereix el suport i l’ajuda necessària per adquirir els hàbits suficients per poder viure de forma independent a casa seva, contribuir en el desenvolupament de la persona en les activitats de la vida diària i fomentar l’autonomia personal com a mitjà de ple desenvolupament i benestar personal.

Companys de suport

L’objectiu és crear un grup de companys preparats per rebre amb positivitat, i d’una manera assertiva, els nous tutelats que arribin a la fundació per primer cop,   i també a tots aquells altres que ja en formen part i que ho puguin necessitar quan ho necessitin.

Envelliment actiu

El programa està adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que han finalitzat o estan a punt de finalitzar l’etapa laboral, a través de l’elaboració i desenvolupament de plans personals i específics que contemplin activitats i suports ajustats a les necessitats de les persones beneficiàries.

som - fundació també ofereix un Programa de Pretutela dirigit a aquelles famílies que han decidit i formalitzat en el testament que, en un futur, la fundació serà la tutora del seu fill o familiar, incapacitat judicialment.  Les activitats que s'organitzen van encaminades a fomentar el coneixement mutu entre l’entitat i la família,  així com oferir-los la seguretat i la confiança de cara al futur.

Podeu ampliar la informació sobre som- fundació a la nostra web www.somfundacio.org

som - fundació catalana tutelar Aspanias és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets, protegeix i vetlla per la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i amb la capacitat modificada judicialmente a Catalunya.

Va ser creada el 27 de març de 1987 i, actualment, és un referent entre les entitats tutelars, tant a l'Estat espanyol com a Catalunya.  Des del maig de 1992, en què va acceptar la primera tutela, ha anat assumint cada vegada noves responsabilitats tutelars.

Actualment, som - fundació està totalment orientada a les persones que tutela amb el compromís de donar-los el servei més òptim i amb la voluntat que la millora contínua del servei es realitzi amb la participació activa de tot el personal de l'entitat, mitjançant el treball en equip interdisciplinar.

Donantes (3)

farmacia bolos

50€

Hace 3.039 días

Carles

50€

Hace 3.039 días

Alberto

50€

Hace 3.039 días

Comentarios (2)

farmacia bolos

Hace 3.039 días

Animeu-vos!!!!
Entre tots hi arribarem

Carles

Hace 3.039 días

Agraït, aporto un petit grà per anar fent el graner.

Patrocinadores