Collected

30€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Fes-te repartidor d'esperança!

El Telèfon de l'Esperança ofereix atenció telefònica immediata i ininterrompuda gràcies als seus 200 volunta...

Collected

30€

Goal

3.000€

Donations

1

Left

Finished

1%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 5 Nov 2015

El Telèfon de l'Esperança ofereix atenció telefònica immediata i ininterrompuda gràcies als seus 200 voluntaris que ofereixen part del seu temps per a ser una veu amiga per a totes aquelles persones que, en un moment donat, necessitin parlar amb algú de forma anònima i confidencial.

Amb la teva ajuda fas possible que totes aquestes persones puguin pal·liar la seva solitud, calmar la seva angoixa o preocupació i rebre esperança en moments de desesperació. Tot això les 24 hores del dia sense interrupció.

Cada dia unes 60 persones ens truquen al 93 414 48 48 per parlar, mogudes per la necessitat de compartir amb algú la seva situació. Nosaltres els escoltem des del cor intentant reduir el seu malestar.

Ajuda'ns fent la teva donació, un gest altament generós que ens resulta imprescindible i entra a formar part de la nostra "gran família".

La Fundación Ajuda i Esperança es una entidad sin ánimo de lucro con el objetivo de ofrecer un espacio seguro basado en la escucha y diálogo. 

Los voluntarios del Telèfon de l'Esperança atienen, escuchan y ayudan todas las personas que llaman al 93 414 48 48 en momentos de angustia, preocupación o soledad. La voz amiga del voluntario aporta siempre un mensaje de esperanza a quien vive momentos de preocupación y lo hacen las 24 horas, 365 días el año.

En 2020 recibió más de 54.000 llamadas y seguimos trabajando para ser una voz amiga en los momentos más difíciles. 

Donators (1)

Rut

30€

3,060 days ago

Comments (1)

Rut

3,060 days ago

Para creer en la esperanza, hay que hacer además de impulsar. Me parece que hacéis una labor increíble y a veces por reconocida.

Sponsors