Recaudado

30€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Fes-te repartidor d'esperança!

El Telèfon de l'Esperança ofereix atenció telefònica immediata i ininterrompuda gràcies als seus 200 volunta...

Recaudado

30€

Objetivo

3.000€

Donativos

1

Faltan

Finalizado

1%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 5 nov. 2015

El Telèfon de l'Esperança ofereix atenció telefònica immediata i ininterrompuda gràcies als seus 200 voluntaris que ofereixen part del seu temps per a ser una veu amiga per a totes aquelles persones que, en un moment donat, necessitin parlar amb algú de forma anònima i confidencial.

Amb la teva ajuda fas possible que totes aquestes persones puguin pal·liar la seva solitud, calmar la seva angoixa o preocupació i rebre esperança en moments de desesperació. Tot això les 24 hores del dia sense interrupció.

Cada dia unes 60 persones ens truquen al 93 414 48 48 per parlar, mogudes per la necessitat de compartir amb algú la seva situació. Nosaltres els escoltem des del cor intentant reduir el seu malestar.

Ajuda'ns fent la teva donació, un gest altament generós que ens resulta imprescindible i entra a formar part de la nostra "gran família".

La Fundació Ajuda i Esperança és una ONG sense ànim de lucre que vetlla per la continuïtat del Telèfon de l\\\\\\\\\\\\\\\'Esperança.

Els voluntaris del Telèfon de l’Esperança atenen, escolten i ajuden totes les persones que truquen al 93 414 48 48 en moments d’angoixa, preocupació o solitud. La veu amiga del voluntari porta sempre un missatge d’esperança a qui viu moments de preocupació. I ho fan les 24 hores, 365 dies l’any, atenent una mitjana de 60 trucades al dia.

Donantes (1)

Rut

30€

Hace 1.941 días

Comentarios (1)

Rut

Hace 1.941 días

Para creer en la esperanza, hay que hacer además de impulsar. Me parece que hacéis una labor increíble y a veces por reconocida.

Patrocinadores