Collected

60€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Voluntarios de animales en acción: #coronaretos #coronavirus

Los voluntarios de la Protectora de Animales de Mataró queremos aportar nuestra fuerza para #FrenarLaCurva

Collected

60€

Goal

2.000€

Donations

2

Left

Finished

3%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 19 Mar 2020

Ara  mateix, els voluntaris de la Societat Protectora d'Animals de Mataró no podem estar amb els animals dels refugis. La nostra causa són els animals, però no podem ni volem donar l'esquena a una causa humanitària que ens afecta a tots. Des del nostre grup de voluntariat volem aportar la nostra força i el nostre gra de sorra a la lluita contra el covid-19. Els voluntaris de la protectora de Mataró també podem i volem ajudar a #FrenarLaCorba.

Obrim aquest repte destinat a la Fundació Clínic per ajudar-los en la seva tasca d’abordatge multidisciplinari de la infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2, tant des de la recerca, com a l’atenció als pacients i els seus familiars.

Ens ajudeu a ajudar?

-----------------------------

Ahora mismo, los voluntarios de la Sociedad Protectora de Animales de Mataró no podemos estar con los animales de los refugios. Nuestra causa son los animales, pero no podemos ni queremos dar la espalda a una causa humanitaria que nos afecta a todos. Desde nuestro grupo de voluntariado queremos aportar nuestra fuerza y nuestro grano de arena a la lucha contra el covid-19. Los voluntarios de la protectora de Mataró también podemos y queremos ayudar a #FrenarLaCurva.

Abrimos este reto destinado a la Fundació Clínic para ayudarlos en su tarea de abordaje multidisciplinario de la infección por el nuevo coronavirus SARS-*CoV-2, tanto desde la investigación, como desde la atención a los pacientes y sus familiares.

¿Nos ayudáis a ayudar?

És una fundació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors de l’Hospital Clínic Barcelona / IDIBAPS en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Donators (2)

Anonymous

Hidden donation

1,485 days ago

Maria del Pilar

30€

1,487 days ago

Comments (1)

Ahí va mi grano de arena!!!

Sponsors