3%

Recaudado 60 €

Objetivo 2.000 €

Donativos 2

Faltan16 Días

Ara  mateix, els voluntaris de la Societat Protectora d'Animals de Mataró no podem estar amb els animals dels refugis. La nostra causa són els animals, però no podem ni volem donar l'esquena a una causa humanitària que ens afecta a tots. Des del nostre grup de voluntariat volem aportar la nostra força i el nostre gra de sorra a la lluita contra el covid-19. Els voluntaris de la protectora de Mataró també podem i volem ajudar a #FrenarLaCorba.

Obrim aquest repte destinat a la Fundació Clínic per ajudar-los en la seva tasca d’abordatge multidisciplinari de la infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2, tant des de la recerca, com a l’atenció als pacients i els seus familiars.

Ens ajudeu a ajudar?

-----------------------------

Ahora mismo, los voluntarios de la Sociedad Protectora de Animales de Mataró no podemos estar con los animales de los refugios. Nuestra causa son los animales, pero no podemos ni queremos dar la espalda a una causa humanitaria que nos afecta a todos. Desde nuestro grupo de voluntariado queremos aportar nuestra fuerza y nuestro grano de arena a la lucha contra el covid-19. Los voluntarios de la protectora de Mataró también podemos y queremos ayudar a #FrenarLaCurva.

Abrimos este reto destinado a la Fundació Clínic para ayudarlos en su tarea de abordaje multidisciplinario de la infección por el nuevo coronavirus SARS-*CoV-2, tanto desde la investigación, como desde la atención a los pacientes y sus familiares.

¿Nos ayudáis a ayudar?

Fundació Clinic

Fundació Clinic

És una fundació privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Té com a missió principal oferir suport administratiu als investigadors de l’Hospital Clínic Barcelona / IDIBAPS en la gestió, el desenvolupament i la justificació de la seva activitat científica.

El seu objectiu és contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la població a través de l’eficiència, la professionalitat, un treball responsable i una orientació científica i social.

Más información ›

Donantes (2)

Recaudado 60 € de 2.000 €

Donativos 2

Faltan 16 Días