Collected

1.000€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Apaga el fred, encén un somriure!

Necessitem del teu caliu per aquest hivern! Ajuda'ns a donar calor als nostres usuaris amb la instal·lació d'un sistema de climatització al local del Club Social!

Collected

1.000€

Goal

1.000€

Donations

7

Left

Finished

100%

Category

Discapacidad intelectual Salud Inserción social

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 19 Sep 2019

Necessitem un sistema de climatització per al local del Club Social, ja que no en disposem de cap i a l'hivern baixa molt la temperatura, fet que impedeix realitzar els tallers amb un ambient agradable i còmode.

Els nostres usuaris han de participar a les activitats amb jaquetes i ben tapats i pateixen el fred en els mesos més crus sobretot. 

Un sistema de climatització adequat permetrà que els tallers com manualitats, teatre, informàtica, ioga o tai-chi -entre molts altres- siguin més agradables i els participants els puguin gaudir molt més. 

Per a molts dels usuaris que acudeixen a diari al Club Social, aquesta és una segona família i la seva altra llar. Aquí troben el caliu humà que no els ofereixen a altres bandes, i seria fantàstic que poguessin gaudir d'un ambient adequat. 

 

Gràcies per col·laborar, la teva ajuda ens permetrà deixar de tenir fred durant l'hivern!

Entitat sense ànim de lucre dedicada a la inclusió socio-comunitària de persones amb problemes de salud mental. Treballem per a la sensibilització i la lluita contra l'estigma.

Disposem de diversos recursos destinats a les persones afectades i als seus familiars: Club Social, Hort terapèutic i granja-escola, grups de famílies...

Donators (7)

Juan

880€

1,611 days ago

Raúl

10€

1,625 days ago

Inma

20€

1,626 days ago

Rosa

30€

1,626 days ago

Esteve Masalles Feliu

30€

1,661 days ago

Nacho

10€

1,667 days ago

Anonymous

20€

1,668 days ago

See more donators

Comments (5)

Juan

1,611 days ago

Préstamo para calefacción Juan Patau

Raúl

1,625 days ago

Un granet de sorra més :)

Inma

1,626 days ago

Inma

Nacho

1,667 days ago

Vamos!

Sponsors