100%

Recaudado 1.000 €

Objetivo 1.000 €

Donativos 7

Reto finalizado

Necessitem un sistema de climatització per al local del Club Social, ja que no en disposem de cap i a l'hivern baixa molt la temperatura, fet que impedeix realitzar els tallers amb un ambient agradable i còmode.

Els nostres usuaris han de participar a les activitats amb jaquetes i ben tapats i pateixen el fred en els mesos més crus sobretot. 

Un sistema de climatització adequat permetrà que els tallers com manualitats, teatre, informàtica, ioga o tai-chi -entre molts altres- siguin més agradables i els participants els puguin gaudir molt més. 

Per a molts dels usuaris que acudeixen a diari al Club Social, aquesta és una segona família i la seva altra llar. Aquí troben el caliu humà que no els ofereixen a altres bandes, i seria fantàstic que poguessin gaudir d'un ambient adequat. 

 

Gràcies per col·laborar, la teva ajuda ens permetrà deixar de tenir fred durant l'hivern!

Associació Ment i Salut La Muralla

Associació Ment i Salut La Muralla

Entitat sense ànim de lucre dedicada a la inclusió socio-comunitària de persones amb problemes de salud mental. Treballem per a la sensibilització i la lluita contra l'estigma.

Disposem de diversos recursos destinats a les persones afectades i als seus familiars: Club Social, Hort terapèutic i granja-escola, grups de famílies...

Más información ›

Donantes (7)

Recaudado 1.000 € de 1.000 €

Donativos 7

Faltan 164 Días