Collected

1.780€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Omplim l'hospital de colors amb Tiretades

Col·labora amb Tiretades per a fer possible un espai de creació artística a l’hospital. Omplim d’art i colors les plantes de pediatria per potenciar el benestar dels infants i joves hospitalitzats i les seves famílies.

Collected

1.780€

Goal

3.000€

Donations

7

Left

Finished

59%

Category

Salud Infancia Cultura y arte

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 22 Nov 2018

Tiretades és un espai de creació artística dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant creacions i instal·lacions plàstiques col·lectives. Tiretades és un projecte amb 10 anys de trajectòria, que va néixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron (Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals. Professionals de les arts comunitàries acompanyen i faciliten el procés creatiu, en col·laboració amb l’equip educatiu i sanitari, amb l'objectiu de potenciant el benestar, l’autoestima i la socialització de les persones hospitalitzades i les seves cuidadores.  

La trajectòria de Tiretades posa de manifest com aquestes accions artístiques tenen un impacte directe en el benestar físic, psicològic i social dels infants i joves hospitalitzats i també de les seves famílies, convertint l’entorn hospitalari en un espai més agradable. Les creacions són sempre col·lectives i col·laboratives, fent partícips a totes les persones sense distinció d’edats. Entenent aquestes creacions com a processos i no com a accions puntuals, s'aconsegueix un benefici real i significatiu. 

Tiretades busca finançament econòmic per poder seguir impulsant aquest projecte dins l’entorn hospitalari: el “vostre granet de sorra” servirà per donar continuïtat a aquest projecte, i continuar omplint l’aula hospitalària, la planta de pediatria i diferents indrets de l’hospital de creacions plàstiques, i treballant per el benestar i recuperació dels infants i joves hospitalitzats i també dels seus familiars.

Aquest any pots ajudar-nos a fer-ho possible fent una donació, i/o compartint amb els teus contactes a empreses i entitats la informació de la campanya. Les donacions es poden desgravar en la declaració de la renda.

 

Trobareu més informació a la web del projecte (www.tiretades.org) i la de la cooperativa (www.artandcoop.org).

Ajuda’ns a fer realitat aquest projecte! Col·labora amb Tiretades!

Art&Coop és una cooperativa de treball d’iniciativa social, que promou produccions artístiques per a la transformació individual i col·lectiva, a través de processos creatius. Treballem amb i des de les persones en tres eixos: Art & Comunitat, Art & Salut i Art & Educació, a través del moviment, el teatre i les arts visuals i plàstiques com a disciplines artístiques.

Donators (7)

Gema Julia

Hidden donation

1,407 days ago

Jesus

Hidden donation

1,554 days ago

Anonymous

100€

1,637 days ago

Josefa

100€

1,639 days ago

Ana

100€

1,648 days ago

Anonymous

Hidden donation

1,651 days ago

Blanca

30€

1,651 days ago

See more donators

Comments (3)

Gema Julia

1,407 days ago

espero que continueu amb aquesta important tasca

Josefa

1,639 days ago

per continuar omplin els hospitals de colors

Sponsors