Collected

1.780€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Omplim l'hospital de colors amb Tiretades

Col·labora amb Tiretades per a fer possible un espai de creació artística a l’hospital. Omplim d’art i colors les plantes de pediatria per potenciar el benestar dels infants i joves hospitalitzats i les seves famílies.

Collected

1.780€

Goal

3.000€

Donations

7

Left

Finished

59%

Category

Salud Infancia Cultura y arte

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 22 Nov 2018

Tiretades és un espai de creació artística dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant creacions i instal·lacions plàstiques col·lectives. Tiretades és un projecte amb 10 anys de trajectòria, que va néixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron (Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals. Professionals de les arts comunitàries acompanyen i faciliten el procés creatiu, en col·laboració amb l’equip educatiu i sanitari, amb l'objectiu de potenciant el benestar, l’autoestima i la socialització de les persones hospitalitzades i les seves cuidadores.  

La trajectòria de Tiretades posa de manifest com aquestes accions artístiques tenen un impacte directe en el benestar físic, psicològic i social dels infants i joves hospitalitzats i també de les seves famílies, convertint l’entorn hospitalari en un espai més agradable. Les creacions són sempre col·lectives i col·laboratives, fent partícips a totes les persones sense distinció d’edats. Entenent aquestes creacions com a processos i no com a accions puntuals, s'aconsegueix un benefici real i significatiu. 

Tiretades busca finançament econòmic per poder seguir impulsant aquest projecte dins l’entorn hospitalari: el “vostre granet de sorra” servirà per donar continuïtat a aquest projecte, i continuar omplint l’aula hospitalària, la planta de pediatria i diferents indrets de l’hospital de creacions plàstiques, i treballant per el benestar i recuperació dels infants i joves hospitalitzats i també dels seus familiars.

Aquest any pots ajudar-nos a fer-ho possible fent una donació, i/o compartint amb els teus contactes a empreses i entitats la informació de la campanya. Les donacions es poden desgravar en la declaració de la renda.

 

Trobareu més informació a la web del projecte (www.tiretades.org) i la de la cooperativa (www.artandcoop.org).

Ajuda’ns a fer realitat aquest projecte! Col·labora amb Tiretades!

Art&Coop és una cooperativa de treball d’iniciativa social, que promou produccions artístiques per a la transformació individual i col·lectiva, a través de processos creatius. Treballem amb i des de les persones en tres eixos: Art & Comunitat, Art & Salut i Art & Educació, a través del moviment, el teatre i les arts visuals i plàstiques com a disciplines artístiques.

Donators (7)

Gema Julia

Hidden donation

785 days ago

Jesus

Hidden donation

933 days ago

Anonymous

100€

1,015 days ago

Josefa

100€

1,018 days ago

Ana

100€

1,026 days ago

Anonymous

Hidden donation

1,030 days ago

Blanca

30€

1,030 days ago

See more donators

Comments (3)

espero que continueu amb aquesta important tasca

Josefa

1,018 days ago

per continuar omplin els hospitals de colors

Sponsors