Recaudado

1.780€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Omplim l'hospital de colors amb Tiretades

Col·labora amb Tiretades per a fer possible un espai de creació artística a l’hospital. Omplim d’art i colors les plantes de pediatria per potenciar el benestar dels infants i joves hospitalitzats i les seves famílies.

Recaudado

1.780€

Objetivo

3.000€

Donativos

7

Faltan

Finalizado

59%

Categoría

Salud Infancia Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 22 nov 2018

Tiretades és un espai de creació artística dins l’hospital, on infants i joves hospitalitzats i les seves famílies s’expressen, gaudeixen i poetitzen l’entorn mitjançant creacions i instal·lacions plàstiques col·lectives. Tiretades és un projecte amb 10 anys de trajectòria, que va néixer a l’Hospital Germans Trias i Pujol “Can Ruti” (Badalona), ha posat els peus a Vall d’Hebron (Barcelona) i Marina Salud (Dénia), i vol arribar a més hospitals. Professionals de les arts comunitàries acompanyen i faciliten el procés creatiu, en col·laboració amb l’equip educatiu i sanitari, amb l'objectiu de potenciant el benestar, l’autoestima i la socialització de les persones hospitalitzades i les seves cuidadores.  

La trajectòria de Tiretades posa de manifest com aquestes accions artístiques tenen un impacte directe en el benestar físic, psicològic i social dels infants i joves hospitalitzats i també de les seves famílies, convertint l’entorn hospitalari en un espai més agradable. Les creacions són sempre col·lectives i col·laboratives, fent partícips a totes les persones sense distinció d’edats. Entenent aquestes creacions com a processos i no com a accions puntuals, s'aconsegueix un benefici real i significatiu. 

Tiretades busca finançament econòmic per poder seguir impulsant aquest projecte dins l’entorn hospitalari: el “vostre granet de sorra” servirà per donar continuïtat a aquest projecte, i continuar omplint l’aula hospitalària, la planta de pediatria i diferents indrets de l’hospital de creacions plàstiques, i treballant per el benestar i recuperació dels infants i joves hospitalitzats i també dels seus familiars.

Aquest any pots ajudar-nos a fer-ho possible fent una donació, i/o compartint amb els teus contactes a empreses i entitats la informació de la campanya. Les donacions es poden desgravar en la declaració de la renda.

 

Trobareu més informació a la web del projecte (www.tiretades.org) i la de la cooperativa (www.artandcoop.org).

Ajuda’ns a fer realitat aquest projecte! Col·labora amb Tiretades!

Art&Coop és una cooperativa de treball d’iniciativa social, que promou produccions artístiques per a la transformació individual i col·lectiva, a través de processos creatius. Treballem amb i des de les persones en tres eixos: Art & Comunitat, Art & Salut i Art & Educació, a través del moviment, el teatre i les arts visuals i plàstiques com a disciplines artístiques.

Donantes (7)

Gema Julia

Donación oculta

Hace 1.702 días

Jesus

Donación oculta

Hace 1.849 días

Anónimo

100€

Hace 1.932 días

Josefa

100€

Hace 1.934 días

Ana

100€

Hace 1.943 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.946 días

Blanca

30€

Hace 1.946 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Gema Julia

Hace 1.702 días

espero que continueu amb aquesta important tasca

Josefa

Hace 1.934 días

per continuar omplin els hospitals de colors

Patrocinadores