7%

Fundraised 110 €

Goal 1.500 €

Donations 2

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

El Telèfon de l'Esperança és una ONG, que consisteix d'una línia telefònica sense cap cost addicional (simplement el que paguis normalment per qualsevol trucada amb la teva tarifa de mòbil de sempre) atès per persones voluntàries 24 hores al dia, els 365 dies de l'any. Aquestes persones voluntàries són allà per agafar el telèfon i oferir la seva veu anònima i amiga per ajudar la persona que truca a aclarir la situació per la qual està passant o simplement a no sentir-se tan sola o desemparada.

S'apropa el Nadal i tot el que ens envolta en aquestes dates ens recorda constantment la importància d'estar acompanyat i passar aquests dies amb persones que estimes i que t'estimen. Malauradament no tothom té aquesta sort i hi ha moltes persones que no tenen a ningú a qui abraçar i desitjar un feliç any després de les 12 campanades o ningú que els acompanyi a taula el dia de Nadal. 

Amb aquesta iniciativa el que volem és assegurar la continuïtat d'un servei de qualitat durant aquestes vacances de Nadal per a totes les persones que truquin al 93 414 48 48.

Ajuda'ns a seguir sent la veu amiga per a moltes persones, ajuda'ns a fer que ningú se senti sol aquest Nadal. 

Fundació Ajuda i Esperança

Fundació Ajuda i Esperança

La Fundació Ajuda i Esperança és una ONG sense ànim de lucre que vetlla per la continuïtat del Telèfon de l\\\\\\\\\\\\\\\'Esperança.

Els voluntaris del Telèfon de l’Esperança atenen, escolten i ajuden totes les persones que truquen al 93 414 48 48 en moments d’angoixa, preocupació o solitud. La veu amiga del voluntari porta sempre un missatge d’esperança a qui viu moments de preocupació. I ho fan les 24 hores, 365 dies l’any, atenent una mitjana de 60 trucades al dia.

More information ›

Supporters (2)

Fundraised 110 € of 1.500 €

Donations 2

To go 516 Days