Recaudado

110€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ajuda'ns! Què ningú se senti sol aquest Nadal!

Nadal és temps de família i amics, de donar amor i de rebre'l però, no tothom té la mateixa sort. Al Telèfon escoltem a totes aquestes persones que no tenen a ningú amb qui compartir el seu amor o rebre'n en aquestes dates tant senyalades.

Recaudado

110€

Objetivo

1.500€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

7%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 19 nov. 2018

El Telèfon de l'Esperança és una ONG, que consisteix d'una línia telefònica sense cap cost addicional (simplement el que paguis normalment per qualsevol trucada amb la teva tarifa de mòbil de sempre) atès per persones voluntàries 24 hores al dia, els 365 dies de l'any. Aquestes persones voluntàries són allà per agafar el telèfon i oferir la seva veu anònima i amiga per ajudar la persona que truca a aclarir la situació per la qual està passant o simplement a no sentir-se tan sola o desemparada.

S'apropa el Nadal i tot el que ens envolta en aquestes dates ens recorda constantment la importància d'estar acompanyat i passar aquests dies amb persones que estimes i que t'estimen. Malauradament no tothom té aquesta sort i hi ha moltes persones que no tenen a ningú a qui abraçar i desitjar un feliç any després de les 12 campanades o ningú que els acompanyi a taula el dia de Nadal. 

Amb aquesta iniciativa el que volem és assegurar la continuïtat d'un servei de qualitat durant aquestes vacances de Nadal per a totes les persones que truquin al 93 414 48 48.

Ajuda'ns a seguir sent la veu amiga per a moltes persones, ajuda'ns a fer que ningú se senti sol aquest Nadal. 

La Fundació Ajuda i Esperança és una ONG sense ànim de lucre que vetlla per la continuïtat del Telèfon de l\\\\\\\\\\\\\\\'Esperança.

Els voluntaris del Telèfon de l’Esperança atenen, escolten i ajuden totes les persones que truquen al 93 414 48 48 en moments d’angoixa, preocupació o solitud. La veu amiga del voluntari porta sempre un missatge d’esperança a qui viu moments de preocupació. I ho fan les 24 hores, 365 dies l’any, atenent una mitjana de 60 trucades al dia.

Donantes (2)

Marta

10€

Hace 650 días

Anónimo

100€

Hace 661 días

Comentarios (1)

Patrocinadores