Collected

145€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Campanya legislativa per la prohibició de la compra-venda + Llei de refugis a Catalunya

Iniciativa sobre les proposicions de Llei registrades al Parlament per prohibir la compra-venda, la cria, la importació i l'exportació d'animals considerats domèstics de companyia i exòtics, i la Llei de Refugis.

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 18 Sep 2018

Des de Nova Eucària impulsem la proposició de Llei que hem registrat al Parlament de Catalunya per prohibir la compra-venda, la cria, la importació i l'exportació d'animals considerats domèstics de companyia i exòtics, conjuntament amb la proposició de Llei que demanda la redacció de la normativa i el reglament de Refugis de gossos, gats i fures i de refugis interespècie.

Aquest iniciativa es preveu que serà de llarg recorregut. La defensa dels drets dels animals no-humans dins del Parlament i als nostres carrers suposa una forta despesa econòmica, i és per això, que volem demanar la vostra solidaritat per poder aconseguir promoure i instaurar aquests canvis legislatius.

https://www.novaeucaria.cat/

 

Nova Eucària es constitueix el 2017 recollint els prop de 20 anys d\'experiència i bagatge professional del nostre equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Treballem directament amb les institucions i amb la resta d\'actors implicats. La nostra missió és eradicar l’especisme i defensar la natura des de la interseccionalitat; qüestions que considerem el punt zero de la lluita per la justícia social.

Donators (10)

María Covadonga

Hidden donation

632 days ago

Martina

10€

702 days ago

Elisabet

20€

716 days ago

Mayra

10€

717 days ago

Joan

30€

718 days ago

Ruth

10€

726 days ago

Anonymous

10€

727 days ago

Ana

20€

727 days ago

Marga

10€

728 days ago

Josep

5€

729 days ago

See more donators

Comments (1)

Sponsors