Recaudado

145€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Campanya legislativa per la prohibició de la compra-venda + Llei de refugis a Catalunya

Iniciativa sobre les proposicions de Llei registrades al Parlament per prohibir la compra-venda, la cria, la importació i l'exportació d'animals considerats domèstics de companyia i exòtics, i la Llei de Refugis.

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 18 sept. 2018

Des de Nova Eucària impulsem la proposició de Llei que hem registrat al Parlament de Catalunya per prohibir la compra-venda, la cria, la importació i l'exportació d'animals considerats domèstics de companyia i exòtics, conjuntament amb la proposició de Llei que demanda la redacció de la normativa i el reglament de Refugis de gossos, gats i fures i de refugis interespècie.

Aquest iniciativa es preveu que serà de llarg recorregut. La defensa dels drets dels animals no-humans dins del Parlament i als nostres carrers suposa una forta despesa econòmica, i és per això, que volem demanar la vostra solidaritat per poder aconseguir promoure i instaurar aquests canvis legislatius.

https://www.novaeucaria.cat/

 

Nova Eucària es constitueix el 2017 recollint els prop de 20 anys d\'experiència i bagatge professional del nostre equip humà en el sector social, polític i mediambiental, sempre amb la defensa dels drets animals com a eix interdisciplinari. Treballem directament amb les institucions i amb la resta d\'actors implicats. La nostra missió és eradicar l’especisme i defensar la natura des de la interseccionalitat; qüestions que considerem el punt zero de la lluita per la justícia social.

Donantes (10)

María Covadonga

Donación oculta

Hace 699 días

Martina

10€

Hace 769 días

Elisabet

20€

Hace 784 días

Mayra

10€

Hace 785 días

Joan

30€

Hace 786 días

Ruth

10€

Hace 794 días

Anónimo

10€

Hace 795 días

Ana

20€

Hace 795 días

Marga

10€

Hace 795 días

Josep

5€

Hace 796 días

Ver más donantes

Comentarios (1)

Patrocinadores