0%

Fundraised 0 €

Goal 1.000 €

Donations 0

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Els infants i joves amb cardiopatia congènita sovint necessiten activitats adaptades a les seves capacitats físiques que garanteixin el seu estat de salut, l’atenció d’una infermera durant la seva estada i un equip de monitors formats especialment.  L'oferta general d’activitats de lleure no contempla aquesta patologia i molts d’ells es queden sense colònies d’estiu.

L’Associació i Fundació de Cardiopaties Congènites (AACIC CorAvant) davant d’aquesta realitat fa 13 anys que organitza unes colònies adaptades, inclusives i coordinades a tres bandes entre metges, famílies i l’equip de psicòlogues de l’entitat.

Aquestes colònies són necessàries per molts d’aquest infants i són un respir per a les seves famílies, però algunes no poden assumir el preu. AACIC CorAvant volem que tots ells tinguin l’oportunitat de viure les colònies. Ens ajudes a aconseguir-ho?

Coneix el projecte Aventures.Cor, les colònies per a nens, nenes, nois i noies amb cardiopatia congènita

Fundación CorAvant

Fundación CorAvant

La Fundación Coravant nace el año 2008 de la mano de AACIC (Asociación de Cardiopatías Congénitas) con el objetivo de trabajar por la mejora de la calidad de vida de las personas que tienen una cardiopatía congènita y sus entornos escolar, hospitalario, familiar, social, laboral y lúdico.

More information ›

Supporters (0)

Fundraised 0 € of 1.000 €

Donations 0

To go 443 Days