Recaudado

0€

A favor de

Fundación CorAvant

Copiar código
Código copiado
Dona

El nostre cor necessita colònies!

Els infants i joves amb cardiopatia congènita sovint necessiten activitats adaptades a les seves capacitats físiques per garantir la seva salut. L'oferta general d’activitats d'oci no contempla la patologia i molts d’ells es queden sense colònies.

Recaudado

0€

Objetivo

1.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

A favor de

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 2 jul 2018

Els infants i joves amb cardiopatia congènita sovint necessiten activitats adaptades a les seves capacitats físiques que garanteixin el seu estat de salut, l’atenció d’una infermera durant la seva estada i un equip de monitors formats especialment.  L'oferta general d’activitats de lleure no contempla aquesta patologia i molts d’ells es queden sense colònies d’estiu.

L’Associació i Fundació de Cardiopaties Congènites (AACIC CorAvant) davant d’aquesta realitat fa 13 anys que organitza unes colònies adaptades, inclusives i coordinades a tres bandes entre metges, famílies i l’equip de psicòlogues de l’entitat.

Aquestes colònies són necessàries per molts d’aquest infants i són un respir per a les seves famílies, però algunes no poden assumir el preu. AACIC CorAvant volem que tots ells tinguin l’oportunitat de viure les colònies. Ens ajudes a aconseguir-ho?

Coneix el projecte Aventures.Cor, les colònies per a nens, nenes, nois i noies amb cardiopatia congènita

La Fundación Coravant nace el año 2008 de la mano de AACIC (Asociación de Cardiopatías Congénitas) con el objetivo de trabajar por la mejora de la calidad de vida de las personas que tienen una cardiopatía congènita y sus entornos escolar, hospitalario, familiar, social, laboral y lúdico.

Donantes (0)

Patrocinadores