4%

Fundraised 25 €

Goal 600 €

Donations 3

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

En Joan correrà la 40a Zurich Marató de Barcelona amb un objectiu molt solidari: millorar l'acollida de les persones refugiades a Catalunya

Per això correrà els 42 km de la marató amb la intenció de donar visibilitat a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR) i destinarà el que aconsegueixi amb aquest repte solidari a la citada entitat.

Cada dia, milers de persones es ven obligades a fugir de les seves llars, deixant enrere fins i tot les seves famílies i records. Guerres, persecucions polítiques, per ètnia, orientació sexual o religió són alguns dels motius que fan que aquestes persones inicien un dur viatge que no sempre acaba bé. I què passa Quan arriben a Europa? S'enfronten al repte de recomençar sobre vides des de zero, amb moltes dificultades.

La CCAR és una organització sense ànim de lucre que té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballa per afavorir els processos d’integració social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya. En la seva activitat diària, ofereix atenció legal, sociolaboral i psicològica a aquestes persones, al mateix temps que treballa per sensibilitzar a la població catalana i fer incidència política i social.

Però mantenir aquesta activitat és impossible sense el suport de la ciutadania. Així que no t'ho pensis més. Sigues part de l'acollida de les persones refugiades! Col·labora!

Comissió Catalana d´Ajuda al Refugiat

Comissió Catalana d´Ajuda al Refugiat

La Comisión Catalana de Ayuda al Refugiado tiene como objetivos la defensa del derecho de asilo y los derechos de las personas refugiadas e inmigrantes. Cuestionamos la pretendida voluntariedad de las migraciones y abrimos un debate sobre las formas de persecución y vulneraciones de derechos humanos que necesitan protección.

More information ›

Supporters (3)
 • Img

  Anonymous donation hace 2 años

  Gràcies Joan!

  Hidden donation
 • Img

  Anonymous donation hace 2 años

  Molts ànims Joan!!!

  10€
 • Img

  Anonymous donation hace 2 años

  Ànims Joan!!!!!

  10€

Fundraised 25 € of 600 €

Donations 3

To go 768 Days