Collected

25€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Una marató per les persones refugiades

En Joan correrà la 40a Zurich Marató de Barcelona per una causa solidària: millorar l'acollida de les persones refugiades a Catalunya

Collected

25€

Goal

600€

Donations

3

Left

Finished

4%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 9 Feb 2018

En Joan correrà la 40a Zurich Marató de Barcelona amb un objectiu molt solidari: millorar l'acollida de les persones refugiades a Catalunya

Per això correrà els 42 km de la marató amb la intenció de donar visibilitat a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR) i destinarà el que aconsegueixi amb aquest repte solidari a la citada entitat.

Cada dia, milers de persones es ven obligades a fugir de les seves llars, deixant enrere fins i tot les seves famílies i records. Guerres, persecucions polítiques, per ètnia, orientació sexual o religió són alguns dels motius que fan que aquestes persones inicien un dur viatge que no sempre acaba bé. I què passa Quan arriben a Europa? S'enfronten al repte de recomençar sobre vides des de zero, amb moltes dificultades.

La CCAR és una organització sense ànim de lucre que té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants, alhora que treballa per afavorir els processos d’integració social de les persones refugiades i immigrants a Catalunya. En la seva activitat diària, ofereix atenció legal, sociolaboral i psicològica a aquestes persones, al mateix temps que treballa per sensibilitzar a la població catalana i fer incidència política i social.

Però mantenir aquesta activitat és impossible sense el suport de la ciutadania. Així que no t'ho pensis més. Sigues part de l'acollida de les persones refugiades! Col·labora!

La Comisión Catalana de Ayuda al Refugiado tiene como objetivos la defensa del derecho de asilo y los derechos de las personas refugiadas e inmigrantes. Cuestionamos la pretendida voluntariedad de las migraciones y abrimos un debate sobre las formas de persecución y vulneraciones de derechos humanos que necesitan protección.

Donators (3)

Anonymous

Hidden donation

2,265 days ago

Anonymous

10€

2,265 days ago

Anonymous

10€

2,265 days ago

Comments (3)

Sponsors