7%

Fundraised 70 €

Goal 1.000 €

Donations 7

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Ser padre o madre es lo mejor que te puede suceder, ver crecer a tus hijos, verlos reír, jugar, aprender... pero cuando el modelo de familia no encaja con la sociedad todo se complica. 

Por eso desde la Federació de families monoparentals de Catalunya luchan por la libertad de ser padre o madre desde la perspectiva de la familia plural, trabajando para que se hagan leyes consecuentes con este creciente modelo de familia. 

Dando soporte con :

-Atención individualizada.

-Servicio psicológico.

-Servicio jurídico.

-Guardería.

-Cursos para madres.

-Inserción laboral.

-Extraescolares

-Donación de ropa y material infantil.

-Alimentos

En definitiva, ofrecen todo el apoyo posible para que hijos y madres tengan la vida que se merecen.

Federació catalana de families monoparentals

Federació catalana de families monoparentals

La Federació de Famílies Monoparentals de Catalunya treballa per a famílies encapçalades per un únic progenitor, principalment dones. El seu fi és lluitar per visualitzar les dificultats de les famílies monoparentals, treballar per millorar la seva qualitat de vida i donar eines que facilitin la vida amb els seus fills i filles sense por a l’atur, a la pobresa i a l’exclusió social pel fet de ser progenitors sols en la cura i l’atenció dels seus fills i filles. També reivindica la igualtat de drets i oportunitats per a les famílies monoparentals en una societat que, tot i ser cada dia més diversa, encara no entén la realitat i les problemàtiques d’altres tipus de famílies que no són les tradicionals.

Lluitem per a la llibertat de ser mare o pare no des del concepte de família tradicional, sinó des d’una perspectiva de família plural.

More information ›

Supporters (7)

Fundraised 70 € of 1.000 €

Donations 7

To go 807 Days